Nejste přihlášen/a.
Internetové stolní radio HAMA se připojí k domácí síti ( píše connected),ale pak nenaladí stanici a napíše network error. Stanice se ladí na www stránkách. Je to na záruční opravu?
doplněno 07.12.13 09:28:Na telefonu nebo tabletu hrají intetnetová radia v domácí síti normálně.a
CO je to za radio? IR100? ( manual [de/en; PDF, 32MB{).
Spise to vypada na nejakou chybu bud v nastaveni site (firewall, blokovane porty, ...) nebo nedostupny server, ze ktereho si stahuje prvotni seznam stanic. Zkus tam manualne zadat nejakou svoji stanici, kterou poslouchas.
Ano, je to IR100. Nastavení sítě jsme neměnili a na ten prvotní server se kouknu.
doplněno 07.12.13 11:58:Jeto Frontier Silicon Wi-Fi radio Portal a nemohu se k němu připojit. Co mám dělat?
doplněno 07.12.13 12:08:Je možné, že by tato služba skojnčila a já mohl radio vyhodit?
Webova stranka je stale v provozu. Navic radio umoznuje rucne zadat stanice (napriklad ty, ktere nejsou v tom prvotnim stazenem seznamu a ktere chcete poslouchat).
Registrace na tom webu by nemela byt nutna k pouzivani toho radia.
Zkuste take spustit funkci "vyhledani noveho firmware"na tom radiu.
Díky za odpověď. Od včerjška se už na ty www stránky dostanu, ale asi 2 dny skutečně nešly. Stáhnul jsem si manuál, ale zatím jsem tam nevyčetl, jak přímo na radiu vložit nějakou stanici (URL). Na webu to jde, to už jsem udělal. Problém byl, že když nešel ten web, tak nešla ani jedna stanice, protože všechny byly naladěny na tom webu. Zkusím naladit stanici přímo na radiu, ale problém je jak zjistit její URL )
V tom nemecko-anglickem manualu jsem opravdu nenasel, jak rucne zadat adresu (odkaz, URL) nejakeho proudu (internetoveho radia). Asi vam nezbyde nic jineho, nez experimentovat (zvolit tu funkci a doufat, ze se vam objevi ta klavesnicka jako v pripade zadavani udaju u WiFi).
Nektere adresy radii zjistite treba na strankach Ceskeho/..., na DI.fm, v adreari Shoutcast, ruzne seznamy na Googlu, atd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.