Nejste přihlášen/a.
nebo má svůj speciální přehrávač?
2.otázka...rozdíl poznám i na běžném audio výstupu 2+1 z PC, to je levý a pravý + basový reproduktor?
díky moc
Dobrý den, myslím, že KMP umí přehrát FLAC hned, ale já jsem používal na audio Winamp. Ale, do toho se musel doinstalovat FLAC plugin (tenkrát jsem ho našel přes Google hned). Je i možné, že nová verze Winampu ten FLAC plugin obsahuje. WMP jsem asi nezkoušel. Myslím, že WMP i KMP je lepší používat pro video (jen můj názor). Druhé otázce moc nerozumím - rozdíl v kvalitě zvuku FLAC nebo mezi stereo výstupem a výstupem 2+1? Zkuste upřesnit. Zdravím!
doplněno 24.02.13 12:04:Rozumím, tak on ten lepší formát FLAC chce i lepší výstup a repro - tam si teprve hudební fanda přijde na své.
doplněno 24.02.13 12:27:No, to je pravda. Nechci se vnucovat, ale vložím odkazy o této problematice a třeba Vám to pomůže v rozhodování při nákupu Hi-Fi do budoucna.
Rozdíl ve výstupu, určitě by to bylo ale ještě znatelnější na větších reproduktorech, v těch maličkých slyším se to dusí.
doplněno 24.02.13 12:08: Ben: Jo...bude potřeba zainvestovat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.