Nejste přihlášen/a.
Ahojky lidi..chci se vás zeptat
S mým přítelem když jsme měli první sex,tak mě vubec nebolel nic.Panenskou blánu už logicky nemám(sex 2týdně) ,ale je mi divné že při tom prvním mi netekla krev a ani to nebolelo prostě nic.Všude čtu, že většinou teče krev a u mě nic.Je to z lékařského hlediska možné? Jak jste to meli vy s prvním sexem? Moc prosím zajimaly by mě vaše odpovedi mejte se krásně Nell..a děkuju
Je to možné... Krvácení při prvním styku není pravidlem. Pokud se před prvním sexem s partnerem náruživě věnujete pettingu, tak při dráždění rukou může panenská blána natolik povolit, že první sex proběhne bez bolesti a krvácení (nemluvě o již zmiňovaném cvičení, tamponech apod.). Buďte ráda, že to proběhlo v klidu a pohodě...
Z osobní zkušenosti... tři mé přítelkyně byly panny a při prvním sexu nekrvácela ani jedna.
Ono taky zalezi na "muzskem vybaveni" - s mensim to je vzdy bez bolesti, ale s vetsim jak kdy - to zase zalezi na velikosti otvoru, ktery byva take u zen ruzny. Jeden znamej si namluvil rozvedenou a ta s nim prekvapive mela prvni styk jako "poprve" Asi ten jeji exmanzel mel mensi velikost a jineho nemela
z článku : cs.wikipedia.org/...
Některé ženy se narodí zcela bez panenské blány, jiným panenská blána zcela uzavírá poševní otvor, takže je nutno ji jednoduchým řezem chirurgicky narušit. Panenská blána pak může být i docela silná, takže ženy mohou požádat gynekologa, aby ji protrhl, a zabránil tak bolesti během pohlavního styku. Tomuto zákroku se říká "hymenotomie". Ženy však také mohou požadovat chirurgickou opravu panenské blány, aby mohly předstírat panenství. I z tohoto důvodu nemůže být přítomnost nebo nepřítomnost důkazem zachovaného
Nevim jestli je to z lekarskeho hlediska mozne, ale ja jsem to tak mela kdysi taky. Cekala jsem jaka to bude poprve hruza a ono zadna krev, zadna bolest. Muj prvni byl dost zkusenejsi nez tehdy ja a mnohem starsi a vedel co ma se mnou delat, aby to nebolelo a jak me "naladit", ale presto mi tehdy vrtalo hlavou, ze ani kapka krve, nic.. Asi to ma kazdej opravdu jinak a nic neni pravidlo
Do dneška mám ukřivděnou vzpomínku na mé "odpanění". Byli jsme oba nezkušení, ale když se to povedlo, byla jsem trochu v šoku, vůbec mně nenapadlo, že jsem vlastně nekrvácela. Pár kapek jsem našla až doma na spodním prádle. Jaký byl můj šok, když na to jednou poukázal, že jsem nemohla být panna, což mně bytostně urazilo, ale dodnes nevím, jestli tomu nevěří ještě bnes! To jsou paradoxy... A to ještě musím dodat, že než k tomu došlo, tak jsme spolu chodili rok a něco takovýho vypustil z pusy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.