Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Protržení panenské blány musí bolet?

Od: markytka888* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den.CHci se zeptat,jestli protržení panenské blány vždy musí bolet a nebo to muže být i jako klidný proces? Jelikož když si tam strčím prsty,tak nic necitim jen takou bulku ale to asi nebude ono nevím tedy jestli se už mohla protrhnout a nebo je hodně pružná a tuhá?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sargo*
hodnocení

1x

Nemusí to ani bolet, ani krvácet. Může být dokonce tak pružná, že se ani při sexu neprotrhne. Nebo naopak tak vachrlatá, že o ni dívka přijde při sportu nebo nějakých běžných aktivitách. Netřeba si s tím moc lámat hlavu :) Ta bulka, to není ono, blána je opravdu "blána". :)

markytka888*
hodnocení

docela lámu jelikož mám strach,že jestli už je protrhlá tak přítel s kterým jsem ještě nic neměla si bude myslet,že jsem měla jiného :(

kratast*

to je ale hloupe smysleni, ono to je o blane nebo o lasce?

markytka888*
hodnocení

Já mu slíbila,že mu panenství dám a jestli je opravdu protržená tak si bude myslet to co jsem psala

Snad ti tvůj přítel věří ne? ;)

markytka888*
hodnocení

no už jsem mu několikrát lhala v různých věcech tak právě ani ne

hama*

tak to se dívím že stebou ještě je když mu lžeš..

jakubd*

Panenská blána se může protrhnout, anichž by o tom ta dotyčná věděla (například při sportu, kolo apod.). Myslím, že přítel to vědět ani nemusí ne (jestli je protržená či není)? ;)

askmenow*

Myslím, že on nijak nepozná, zd atam blána byla či nikoli. "Odpanění" sice ěnkdy provází krvácení, ale zdaleka ne vždy. Pokud je alespoˇtrochu rozumný, pochopí, že to jen tak nepozná.

krkovicka*
hodnocení

0x
Nebolí to,že by se člověk úplně rozbrecel.Stačí být jen uvolněna.Pak je odpor menšího rázu i bolest.Ta bulka je močák z něhož i čuráte.Ten je nad vchodem a ta kulicka vevnitř je delozni čipek.Vstup do dělohy.Ten se otvírá pouze při porodu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma panenská blána
Otázky na téma panenska blana boli to

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]