Nejste přihlášen/a.
Čaje fungují na principu odvodňení,takže úbytek váhy je,ale ubyde Vám jen voda.Můžete zkusit "zahřívací"jídla-tak rozdělují číňané potraviny,patří tam zázvor,skořice,luštěniny,zeleny čaj...prohřívají organismus zevnitř,ale výsledek bude minimální.Je to vhodné spíše u nemocí.I některé hubnoucí pilulky obsahují tyhle látky(chilli,z.čaj...)a tvrdí jak zhubneme,ale spíše si tím podráždíme žaludek.
Co tak zkusit menší porce a pravidelně-vždy si přestavte,že žaludek je velký jako vaše pěst.Podívejte se na talíř a na zatlou pěst a sněste jen takové množství jídla a cca za tři hoďky zase něco málo sněste... .Zmenšit si žaludek je ten nejtěžší ůkol pro hubnutí.
Zrovna mám za sebou "hubnoucí" proces. Principielně bych měl být štíhlý, ale věk dělá svoje.Je to jednoduché-rozlišit mám hlad od mám chuť. Dáte si na talíř k obědu vrchovatou porci včetně polévky? To je příliš mnoho. Jakmile po pár soustech máte pocit, že hlad je zahnán, odstrčit talíř a přestat jíst. A vrátit se za dvě, tři hodinky pro dalších pár soust. Neboli jíst vícekrát denně a málo. A když už večer šilháte hlady, mrkvový salát, klidně půl kila.A podobně. Mně to tak funguje.
Prosím, vysvětlete, jak takové hubnutí, kdy je příjem potravy větší než výdej, vlastně funguje. Hodně by mě to zajímalo. Je lehké tu plácnout něco, ale vysvětlit to pak rozumně, to už je pak těžší, co?
Jasně, že existuje NEŽRAT (omlovám se za výraz) přesněji před lety jsem chtěla zhubnout a za 200,-mi přišel lístek s textem-natři si kuchyň na zeleno a nežer, krávo. Já tvrdím a mám to vyzkoušeno, že vše jde hladce (zhubnout, přestat kouřit, přestat pít kávu...) prostě to chce jen přehodit tu pomyslnou vyhybku v hlavě. Dokážeme divy, jen chtít.
Já Vám odpovím, bez léků to těm slabším (mezi které se počítám) nejde. Ale léky existují. Ještě za komárů jsem měl docela protekci, a doktor ve Vinohradské nemocnici mě předepsal na hubhutí takzvaný Degonan. Úplně jsem se vzášel, jenže pak jsem zjistil, že je to takový pervitin. Alespoň jsem poznal drogu, ani kdybych jí potřeboval (stejně supr zážitek). V poslední době byl vyroben a testován lék Meridia. Původně antidepresivum, které ale vedlo k poklesu váhy. Jelikož ale několika lidem s vyšším tlakem tento lék neudělal dobře, byl všeobecně zakázán, škoda!
doplněno 21.05.15 01:11:A řekněte predátorovi - už jdu zkoumat všechny kouty, kde by bylo něco k sněddku..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.