Nejste přihlášen/a.
Ahoj,je mi 20 tedy skoro 21 a na svůj věk mám malý prsa Na svůj věk teda už bych mohla mět větší
Nevíte co stím? Myslíte že bude lepší operace?
Poraďte prosím
Děkuju
Malá prsa jsou super věc:
1. znám většinu mužů, kterým se to více líbí (naproti obecným předpokladům).
2. většina módního oblečení je šita na dívky s malým poprsím (netvrdím, že je to pravda, aleříká se, že proto, že většina návrhářů jsou muži - gayové, kteří upřednostňují tento tvar postavy).
3. v českých krajinách se do takového oblečení dost žen nevejde a tak bývá často ve slevách "za hubičku" (hlavně podprsenky).
4. vám nehrozí zdravotní problémy spojené s vahou prsů - např bolesti zad.
5. vám ve stáří velká prsa neklesnou až kdo ví kam...
Slečno, nechci tady mentorovat, ale zoufalá byste měla být jedině, kdybyste měla prsa nemocná - rakovinu prsu. To by byla zoufalost na místě. Jinak je velmi pravděpodobné, že až budete mít dítě a budete kojit, prsa se Vám zvětší. Možna až tak, že zase budete "zoufalá", a budete je chtít zmenšit... Věřte, že velká prsa mají také své nevýhody, a to bolesti krční páteře - vlastní zkušenost. Takže buďte ráda, že máte zdravá prsa, choďte na pravidelné prohlídky a později na mammograf a zabývajte se důležitějšími věcmi...
co to jsou, podle vás, malá prsa?
mno, pokud jste s tím nespokojená především vy, pak s tím něco dělejte. je na vás, co.
pokud to berete jako nevýhodu v případných vašich vztazích, pak vás ujišťuji, že jsou muži, kterým se menší prsa líbí...
doplněno 05.12.12 22:46:a na to hlavní jsem zapomněl:
nebuďte z toho zoufalá. fakt k tomu není důvod!
Ačkoliv jste to určitě myslel jako nadsázku,přesto napíši,že toto samozřejmě není pravda.Pivo je kalorická bomba,takže po takové "kůře" by se časem mohla prsa tazatelky ztratit v tukových vrstvách...Nedivím se,že Vám to roste "pod prsama". Musíte vynaložit odpovídající fyzickou aktivitu úměrnou kaloriím,které do seme vpravujete a pak Vám břicho neporoste.
Toto je věčný a naprosto zbytečný mindrák snad všech žen.Mám "malá" prsa a "velký" zadek.Stejně jako u mužů "malý" penis a tp.. Jako chlap Vám mohu říci,že ve velikosti prsou to opravdu není.Přísahám na všechny svaté kolik jich jen je.Musíte se mít ráda a pečovat o sebe a jakmile potkáte chlapa,kterému budete navíc k tomu vonět (nemyslím deodorant apod.),tak se mu zatočí palice a nebude vůbec tušit proč ho tak přitahujete. Jak jste vyrostla,tak to je. Je to naprosto v režiji přírody.Je to podobné,jako kdyby jste si chtěla změnit barvu očí či zubní skloviny. Je to zbytečné,protože tak jak to je, to je dokonalé.
A jelikož jsem chlap,tak Vám mohu zcela zasvěceně říci,že když jdete po ulici potkáváte spoustu mužů aniž byste tušila,kteří se zalíbení na Vás nechají spočinout svůj zrak ,prsa neprsa.
... poradte.cz/...
Zdravím. Toto je jen zlomek diskuzí, které zde již na toto téma byly. Důležité je, že máte prsa zdravá! K čemu tedy operace ve 20 letech? Až přijdou děti, možná toho budete mít ve výstřihu až dost. Je to hodně častý dotaz zde. Moje rada je _ nemít mindráky a mít se ráda taková, jaká jste. Pro své lepší sebevědomí si říkejte, že je lepší mít zdravá a malá prsa, než mít větší a zdravotní problémy. Jen můj názor.
Připojil bych příhodu jedné mojí známé. Také měla mindrák z prsou. Nějak jí to v manželství neklapalo a ona si husa myslela, že to bude tím. Tak vyplázla 60litrů za operaci a manžel jí stejně utekl za jinou (také s malýma prsama). Takže tak. Hlavu vzhůru, prsa vypnout a myslete na jiné věci
P.S.: jestli máte pocit, že chlapi na ulici civí hlavně do naditých výstřihů tak máte pravdu. Civíme po všem, co se nějak vymyká průměru. Ale zrovna tak koukáme po krásném obličeji nebo pěkné postavě.
Taky mám malá prsa. Smiřte se s tím. Je to pohodlnější, než s sebou tahat jakési žoky. Fuj. Malá krajková podprsenka vypadá velice něžně a ne všichni muži chtějí mít doma balóny. Takže nemějte vůbec komplex méněcennosti, hrdě se noste a vězte, že se i tak mužům budete líbit. Všimněte si herečky Keira Knightley. Taky to není v ňadrech žádná sexbomba! Spíš taková plošší. Fakt to v tom není, ten sex-appeal ženy.
Ahoj, hlavu vzhůru - všichni chceme, co nemáme.Já mám prsa velmi velká, mám úzký hrudník,potřebuji maxi košíčky.Velmi špatně se shánějí podprsenky- dají se sehnat, ale jsou na můj vkus opravdu drahé.
Na Zš jsem měla problém, jak po mě kluci pokukovali,nedělalo mi to dobře.V tělocviku hodně prsa překáží.Když je máš velká nemůžeš nosit trička bez podprdy, po kojení bez podprdy je mám na břichu.fuj.Vždycky jsem z nich byla nešťastná.Ale už jsem dospělá,tak jsem se smířila, (80H).S jakou radostí bych ti je dala.hahahaha
Neee, na opeaci nechod, prosim! Jsem chlap a zensky s velkejma ko..., prsama se mi nelibi. Spise naopak. I kdyby jsi si nechala zvetsit, vysledek s dost velkou pravdepodobnosti nebude takovy jaky jsi si predstavovala, vysnila.
At uz jsou prsa jakakoliv, VZDY budou lepsi ty prirozena, nez nejaky silikony . Pro zeny v tvem veku a za predpokladu, ze nerpi rakovinou prsu apd. , to plati stoprocentne.
Ted jsem si vzpomnel jeste na jeden film/dokument Zeny promeny, tam taky resili zvetseni poprsi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.