Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.. Mám problém jako většina holek nebo žen - malá prsa! Jsem s nimi děsně nespokojená. Obdivuju ženy,které si řeknou " je mi to fuk ". Já to prostě nedokážu,furt se kvůli tomu trápim a i když mi někdo řekne ať se s tím spokojím a mám se ráda taková jaká jsem,nepomůže mi to. Jsem plochá,prostě plochá. Většina holek v mém věku ( 15 ) už prostě prsa mají. Vím že si řeknete,že jsem malá a dospěju atd.. Já vím,ale mojí mamce začly růst prsa až po svatbě,a já takovou dobu prostě čekat nevydržím.. Štvě mě to bolí mě to,přijdu si nevyspělá, nevyvinutá,jiná než ostatní holky.. Nevítě někdo něco opravdu účinného,po čem prsa trochu povyrostou? Nemáte někdo s něčím zkušenosti? Například s nějakou masáží,nebo pitím piva,mléka.. Cokoliv prosím,já už mám z toho děsný mindráky..
Dobrý den. Leni, těch diskuzí na toto téma zde již proběhlo hodně. Zadejte si do zdejšího vyhledávání a počtěte si v nich. Růst prsou bohužel, zásadně ovlivnit, ani uspíšit nejde. Proto existují plastiky. Je to všechno dáno i rodovými geny. Já vím, že toto slyšet nechcete, ale žádné zázračné pilulky, ani krémy, Vám větší prsa nezajistí. Navíc to stojí peníze a stejně Vám nezbyde, než se s tím co máte, smířit a čekat. Proporce se Vám jistě ještě věkem změní, tak buďte trpělivá a neberte si tolik. Nemusíte se cítit méně cenná, jsou prostě věci, které zase tolik ovlivnit nelze a proto je lepší, smířit se s nimi a netrápit se. Jistě máte jiné přednosti a toto se dá v dospělém věku při nejhorším řešit plasticky, kdyby Vás to nadále trápilo.
doplněno 13.05.12 14:22: Není zač, rádo se stalo.
Žádný recept neexistuje...
Jediné, co do jisté míry pomůže, je posilování prsních svalů...
Nebo implantáty...
Posilováním prsních svalů se prý prsa jen zpevní:/ A implantáty až budu starší chci:D díky)
Já si myslím, že žena je/může být atraktivní i s malýma prsama. K čemu vlastně potřebujete velká prsa v 15 letech?
Neříkám že chci velká prsa.. Já nechci velká prsa, já chci nějaká prsa.. Alespoň jedničky,protože nemám ani to..
co si zkusit vybrat nejakou vhodnou push up podprsenku? me je taky 15 a mam strasne mala prsa a uprimne donedavna sjem nosila takovou tu latkovou podprdu a prislo mi to pohodlne jenze pak mi to prislo takove jako ze pod trickem nic nemam tak sjem si vybrala takovou tu pevnejsi a zvedlo mi to sebevedomi urcite to zkus...
hodne zdaru
Push-up podprsenku mám,díky ní to vypadá že nějaká prsa mám.. Ale co až půjdu v plavkách k vodě? Za chvíli už bude léto proto mi to i tak vrtá hlavou..:/ ale díky!
Hele, a víš, co je nejhorší? Já taky měla vždycky žádná prsa, pak jsem otěhotněla, odkojila, otěhotněla, odojila, otěhotněla, odkojila... a ta žádná prsa jsou najednou ještě menší... a já kouknu na staré, ještě předdětné fotky a říkám, jak je možné, že jsem někdy měla tak velká prsa :D Zas na druhou stranu sama za sebe můžu říct, že při kojení jsem vždycky zhruba v šestinedělí měla prsa hezky nalitá mlékem a krásně velká... a jak já na ně nadávala, protože jsem v posteli nedokázala najít pohodlnou polohu, aby mi při spaní nepřekážely...
Jinak ještě k podprsenkám - nevím, jestli už jsi slyšela o paní Konarovské a správném výběru podprsenky. Já se zařídila podle jejích rad na výběr, místo áček kupuji menší obvod, ale céčka... a hned prsa vypadají o něco lépe Je tedy pravda, že jsem si musela zvyknout, ze začátku jsem měla nepříjemný pocit, že je podprsenka příliš těsná. Video například tady, ale na netu se dá najít odkazů více:
Já bych to zase vzal obráceně. Pamatuji si, jak se trápí a připadají si méněcenné ty dívky, které ve Tvém věku naopak vypadají jako sexbomby. Při běhu a tělocviku vůbec a nebo při řečech netaktních spolužáků. Takže asi bych radil udělat z toho přednost. A myslím, že charakter a oblíbenost a kvalita člověka nezáleží vůbec na tělesných tvarech. Asi bych to fakt neřešil a netrápil se. Jen chci varovat před nějakou amatérskou hormonální léčbou. Plastická operace je taky řešením, až se Tvoje tělo zformuje definitivně, ale je to znát, že se tu něco upravovalo a partnerovi to může vadit. V každém případě masážemi nic nezkazíš. Držím palce.
Ahoj,
tohle nijak neuspíšíš. Žádnými přípravk, žádným jídlem, ničím. Prsa ti určitě vyrostou. A mimochodem, podívej se na současné modelky všech světových návrhářů... prsa skoro nemají. Má to dost výhod. Znám spoustu chlapů, kterým se to líbí mnohem víc, nebolí záda a můžeš si dovoli střihy, ve kterých prsaté ženy nevypadají dobře. Já vím, že to víš, ale je potřeba si to opakovat. A prsa ti skutečně narostou. Zatím si kup nějakou pěknou podprsenku, která prsa opticky zvětší. Myslím, že třeba v HMku mívají pěkné prádlo, ne až tak drahé, které je i na malá prsa, má push-up efekt a silné košíčky, jakoby celovycpané. Udělá to hodně.
Kdykoli narazíš na něco, co tvrdí, že ti po tom vyrostou prsa - je to lež.
Podprsenky z HMka mám,prsa zvětší,ale blíží se léto a já nemám co do plavek,to je to,že v plavkách jsem plochá ale podprsenka mi dělá z mých nulek aspoň jedničky:/:D Každopádně děkuju
I plavky mívají vycpávky, co prsa nadzvednou a zvětší, nebo jsou vyztužené, jen se musíš koukat kolem
Mam plavky od Tricoline, vystuzena podprsenka s narasenym kosickem, takze to dela iluzi prsou. Bohuzel, nebo bohudik, po tehotenstvi a kojeni mi je podprsenka uz mala.
Ahojky Mně je taky 15, plochá nejsem, ale hubená ano. Že bych neměla žádná prsa, to opravdu ne! Min. 1ky to jo
Néé... Nemám žádnou přiblblou podprsenku s kosticemi a vycpávkami! Příjde mi to naprosto nepřirozené a nepohodlné.. A navíc, když potom jdete vlétě do plavek, každý vás prokoukne, že vlastně žádná prsa nemáte a je to akorát trapas.. Mám kamarádku, je jí 16 a prsa skoro žádná nemá. A žije. Je to také dáno geneticky, takže jestli jsi podobná mamce, tak se na ní mrkni
Jestli má dost velká prsa, tak tě to také čeká. Jestli po tátovi, mrkni na jeho mamku
Pořádně jez a uvidíš, že se nakonec něco objeví!
A kašli na vycpávky. Až budeš mít kluka, přídete na svý a on ti podprdu sundá a najednou ŠOK! a nic tam nebude...no tak to bych se asi propadla do země :D Takže hodně štěstí!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.