Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
mám problém. Je mi 15 let a mám velikost prsou 34/75A (měřím 155cm a vážím 45 kg)! Docela z toho mám midráky.
Vím že se vám to možná zdá jako malicherný problém, ale Všechny holky ve třídě je mají větší... Víte jak to mylím nosí taková ta tílka a no však víte jak. Nemáte nějakou radu co s tím? Někde jsem četla, že třeba přibrat pomáhá, ale zase nechci být tlustá :D
I když zkusím push-upku tak to nemá moc význam...
děkuju za jakoukoliv radu, Morna.
Zdravím, moje jediná rada je, že čím dřív si zvykneš na to, co ti příroda nadělila, tím líp. Jsi malá a drobná, takové dívky většinou nemají disproporční balóny. Nehledě na to, že ti prsa ještě můžou klidně vyrůst. Znám holky, co byly do 16 úplně ploché, a pak najednou hop a mají pěkné dvojky
Také by bylo dobré jít si vybrat opravdu kvalitní podprsenku, ne nějakou od Vietnamců. Sice stojí více, ale také více vydrží a dle dřívějších zkušeností mých i mých kamarádek dokáží z téměř ničeho udělat pěkné kopečky (super pushupky má třeba New Yorker, kolem 350,-kč)
Poslední varianta je samozřejmě plastika prsou, kterou uznávám, přestane-li se žena díky tomu trápit se svým (oprávněným!) komplexem. Na to je však ještě spousta času.
Hlavně nevěř na žádné prášky a mastičky, kdyby to fungovalo, každá má kozy jak vozy:D
Zdravím. Zadej si do zdejšího vyhledávače "malá prsa"a vyjede Ti spousta diskuzí a rad. tento dotaz je zde poměrně častý. Já mám radu na toto jen jednu. Důležité je, že máš prsa zdravá a měj se ráda taková, jaká jsi. Ještě se Ti mohou zvětšit tak, že Tě to bude třeba až mrzet. Neměj k vůli tomu pocit méněcennosti, alespoň Tě nebolí páteř od větších ňader a to by Ti mohla zase leckerá, která má větší, závidět...Nikdo není dokonalý.
Pár diskuzí jsem Ti vyhledala namátkou, je jich zde ale mnohem a mnohem více:
.
Tak na tuhle odpověď se přihlásím do systému.
Děvčata Vám mohou radit, připojím postoj muže.
Sice velikost 34/75A mi fakt nic neříká. Takže co s tím? NIC? proč? Všeobecně platí u dívek podvědomé, že velká prsa jsou lepší, krasnější a buhví co. No nevím. Na co? Tohle pochází z dob před 10.000 lety a víc, kdy velká prsa byla symbolem mateřství, prý bude mít lepší a větší rodinu. Ale víme , že je to blbost. Nemá to s tím nic společné. Velké prsa, stejně jako málá, fungují stejně, nakojí dítě, pokud mají dostatek mléka ( s velikosti to moc nesouvisí, i když částečně ano, stejně to může být přesně naopak).
Takže kde je Tvuj problém? Možná je problém v otázce, zda budeš přitažlivá pro kluky. Takže věř že na 50% ano. A uklidním, Tě že ty s velkými prsy budou taky jen na 50%. Spočívá to v tom, že pulce mužů se líbí velké a pulce malé prsa. Takže to hod za hlavu.
Push-upky, jsou perfektní, pro děvčata, které mají mindrák, z toho, že mají majé prsa, nebo, že jim správně nedrží. Opět se jedná, z mužského hlediska, o nicotný problém. Prsa, pokud nejsou EXTRA moc velká, nemo extra malá, upoutají na divce mužské oči, až jako druhé nebo třetí, nebo čtvrté věci. Takže ani z toho si nedělej mindrák.
Chápu, věk mezi (13)15-20 rokem je sakra těžký pro psychiku děvčete, kdy se potřebuje sakra moc líbit, ale opět Ti povím, že víc než super sexy postava, je pro muže ( tedy ne už kluky) důležitější obličej ( ten vždy), povaha, výška, pohoda dívky, spolehlivost ...
Takže netrap se tím. Navíc malá dívky s velkými prsy není taky zrovna to pravé.
Jak jsem řekl velikost 34/75A mi nic neříká, ale je Ti 15, můžeš mít pozdější nástup puberty, pomalejší nástup. Neboj vše doženeš, a pokud nedoženeš, hoď to za hlavu, stejně to nezměníš, tak se s tím smiř. Ve 24 letech, pokud budeš zakládat rodinu, příjdeš na to, že prsa nejsou to nejdůležitější pro šťastný život.
Takže rada: netrap se tím. pokud se budeš trápit, smrskne se ti na příštích pár let smysl života jen na to mít nebo udělat si větší prsa. Nemá to význam.
No vidíš, já mám 75B a je mi 42. V létě se nemusím potit v push-upce, jdu si pěkně naostro. A to měřím 168cm, váha 58 kg. Podívej se na modelky, mají je taky malá. Ber je jako svoji přednost. Co je malé to je hezké. Nic se Ti při běhu nehoupe, ve stáří nebudou povislá. Je to plus. Ne mínus.
Jak píše rádkyně martinaa, v patnácti letech to ještě nic moc neznamená. Klidně mohou ještě povyrůst. A i kdyby ne, tak se přeci nic neděje. Svět nebude nikdy dokonalý. Každý máme své přednosti, i když rozumím tomu, jak se asi holka cítí s malými prsy. Na druhou stranu jak se říká, co je malé to je hezké. Přibrat klidně můžeš, pár kilo ti jistě jen na kráse přidá. No a jestli máš s holkama v tomto směru problém, jako narážky atd, tak na ně prď. musíš si říkat, že co mají na hrudníku, jim evidentně chybí v hlavě. Nicméně, pokud by tě to mělo dále sužovat, tak se obrať na odborníky. S možnou plastikou bych počkal až do dospělosti.
Moje rada je. netrap se tím.nejen, že ti prsa velmi pravděpodobně ještě povyrostou, ale i kdyby ti zůstala menší, nese to s sebou spoustu výhod. Znám hodně kluků, snad většinu, kterým s evíc líbí menší ňadra. Také na tobě nebude tolik vidět zub času. Nebudou tě z nich bolet záda.
Pokud si chceš opticky pomáhat, kup si nejen push-upku, ale takovou tu se silnýma košíčkama, jakoby vycpanou. Kamarádka ji nosí, prsa má malá, ale s ní to tak rozhodně nevypadá.
Jinak máš pravdu, že když přibereš, nějaký tuk se ti uloží i na prsou, ale cíleně přibírat jen kvůli prsům je nesmysl, samozřejmě se ten tuk uloží i jinde.
Zkus spíše nějaké cviky na prsní svaly, ne snad, že by se ti zázračně hodně zvětšily, ale mohly by se více vyrýsovat, zpevnit a vyniknout.
A doporučuji se nechat dojít přeměřit, spousta holek nosí špatnou velikost podprsenky, a kdyby se oblékly do správné, jejich prsa najednou vypadají o 100% lépe.
Nečetl jsem ostatní příspěvky...
Ve Tvém věku jsi celá ve vývinu, takže určitě Ti vyrostou i prsa.
Mám spíš zkušeosti s klukama, když ho měl některý v 15ti menšího než ostatní, tak do tří let se měl čím chlubit...
A teď si představ, že budeš mít velká prsa... budeš je mít spocená, budou tě bolet záda, brzo se vytahají. Rozhodně nezkoušej kvůli tomu přibrat nebo brát antikoncepci. Buď ráda za to, jaký je máš. A ještě na holky kašli, jsou to přece tvoje prsa a ne jejich a ty se snad oblíkáš kvůli nim? Navíc ti můžou ještě vyrůst, takže žádný stres.
Pokud ti nesedí push-upka, tak to proto, že by sis měla vybrat jinou velikost. Nemyslím, že máš obvod 75 při tak nízké váze. Takže začni zjištěním správné velikosti
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.