Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám malá prsa, vyrostou ještě?

Od: sarinecka* odpovědí: 22 změna:

Ahojte všichni, můj problém jsou malá prsa. Nejsou mi ani košíčkové podprdy, jak mám prsa malá. Chodím do prváku, a dost se mi lidi smějou. Snažím se to ignorovat, ale prostě to nejde. Moje otázka je, jestli je možné že mi ještě prsa vyrostou? Je mi 16 let, tak jestli je ještě možnost. Díky za odpovědi :)

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

1x

Jojo, ňadra vám určitě ještě vyrostou, jste ve vývinu. A i kdyby nee, tak si z toho těžkou hlavu nedělejte. Spoustě mužům se líbí takové ženy. Mně tedy nejvíce ňadra poskočily až v těhotenství, do té doby jsem byla taková jako prknovitá. Ale vzhledem k tomu, že jsem se i s tímto "nedostatkem" vdala, tak to asi tak veliký "nedostatek" nebyl. Hlavu vzhůru, z pošklebáčků si nic nedělejte. Jsou to s prominutím blbci.

pc*
hodnocení

0x

Mozne to je ale jako chlap ti řeknu jen toto.Za lidi co jsou kolem tebe se vykašli.Mala prsa jsou krasna.

1jara*
hodnocení

0x

Vše je o lidech, pokud se ti smějí jsou to idioti.

kdokoliv*
hodnocení

0x

Divím se Vám děvčatům, které řešíte takovou věc, jako jsou malá prsa. Nechce se mi ani věřit tomu, že by se někdo tomu posmíval a jestli-že ano tak bych tyto posměchy vnímal od těch druhých jako jejich postižení. Často se stává, že prsa vyrostou až třeba po dětech ale dle věku na to máš ještě daleko. Nezatěžuj se tím, jestli Ti jde o kluky tak na tom vztah neroste a je to stejné = někomu se líbí tlusté, někomu hubené, někomu s velkými a někomu s malými atd, atd, vnímej se taková jaká jsi bez té "dokonalosti" vždyť každý by mohl být na sobě s něčím nespokojený. A na tu otázku odpovím = můžou ještě vyrůst (ale co to pro koho znamená?)

Ahoj. Ty ani nevíš, co máš! Malá prsa jsou výhoda. Nikde se Ti to neplácá, nemusíš se potit v podprsence a z hloupých si nic nedělej. Prsa se Ti mohou ještě zvětšit. Stačí, když se Ti zakulatí trochu postava, nebo jednou, až budeš čekat mimi. Ale věř mi, že není o co stát, mít prsa velká. Bolí záda apod. Vůbec to neřeš.;)

doplněno 04.01.12 17:57:

Jiná děvčata zase třeba trápí fakt, že mají prsa velká..Nikdo nejsme akorát.

martinaa*

Bohužel na tohle jsou holky pěkný mrchy, najdou si slabé místečko a posmívají se vrtají. A prsa jsou hned v první řadě... tomu se bohužel tazatelka nevyhne, ale nesmí si to brát k srdci. Někdo má holt malé prsa, někdo chlupaté ruce, někdo křivé zuby, jiný nosí velké brýle. Puberťáci si najdou cokoli, aby se mohli posmívat.

Vykašli se na ně:) Mě prsa narostla snad až ve třeťáku, a ani teď nejsou nijak velká. Ovšem příteli se líbí, velká prsa ho odpuzují, a já jsem také spokojená, že mi v posilovně nic neskáče:D A vo to de, ne?:)

hop®
hodnocení

0x

Šárinečko, nic Ti nemohu slíbit, ale věřím, že Tvoje poprsí určitě vyroste. Je to trošku obdobné, jako s velikostí penisu u kluků - čím později začne růst, tím více naroste. Samozřejmě, není to 100%-ní pravidlo, někteří lidé prožijí s malým poprsím či penisem celý život. Pak už jsou další volby - stále se tím trápit, nebo se s tím smířit a vytvořit z toho svoji přednost, anebo zvolit chirurgickou "opravu"...

honzamder
hodnocení

0x

Jestlo se ti někdo směje za to jaká seš tak se musí změnit ten co se směje a ne ty!

tomasgulas
hodnocení

0x

Malá prsa jsou ouplně super, už jenom při té představě se mi ztopořil ... tenhlecten...

palec u pravý nohy *smich*;)

letitbe*
hodnocení

0x
Je to hloupost ze se ti smeji. Jednou urcite ocenis ze jsi na tom tak ani nevis jak casto si mlada stezuje ze ji skrabe podprsnka a kdesicosi. a pokud mohu mluvit za sebe je to daleko hezci nez nejaky prerostli melouny.

hodnocení

0x

Ještě máš možnost baštit HA ...

Ale cpát se hormony když to není teoreticky třeba je zbytečné...

Ale je to možnost.. tedy v případě že "mindrák" působí problémy s učením anebo něco horšího...

hodnocení

0x
je to nejsnazsi cil jak nekoho zranit, ackoliv si to neuvedomuji. podle me jeste povyrostou a i kdyby ne, porad se najde dost tech, kterym se budou libit a ostatni prece nejsou tak duleziti ;)

figurek*
hodnocení

0x

Naše mladá se zaoblila až skoro v jejích devatenácti. A jestli nechceš čekat, pak přírodě trochu pomoz. Pod každým prsem máš velký sval, který se dá snadno vypracovat k dost velkému objemu. Mnoho zdaru. *palec*

mrnousek*
hodnocení

0x

Buď ráda, aspoň se ti chlapi při hovoru koukaj do očí, a ne do výstřihu. :D

susenka*
hodnocení

0x

Ahoj, mě je sice 13 (skoro 14), ale taky mám malá prsa ( nejmenší ze třídy ) a je mi to jedno (ale nikdo se mi neposmívá). Bud ráda že je máš malé jsou lepší, u nás ve třídě nosej všechny holky podprdu až na mě, protože já ji ještě nepotřebuju. A když máme tělák tak mi tam nic nehopsá, takže dost velká výhoda! :)

hodnocení

0x

Ahoj, nechápu, proč se Ti lidé smějí. Asi to nebudou lidé, ale pitomci. Není důležité, mít velká prsa, ale velkou kapacitu mozku. Jinak, muži jsou různí, někdo preferuje velké vnady, jinému se líbí spíš chlapecký typ. Nezoufej, určitě se budeš někomu jednou líbit právě takovám jaká jsi. Navíc velká prsa nejsou všechno - snadno povisnou, potí se pod nimi, při Tv lítají okolo člověka, jako pytlíky mouky. Znám to od svých bývalých spolužaček z hodin tělocviku. Navíc, jistě víš, jak jsou v současné době řešeny francouzské závadné implantáty PIP. Zůstaň spokojená s tím, co máš a netrap se. *mala* Nemáš proč. Jaga.

thomas07*
hodnocení

0x

To, že se ti snad někdo směje, musíš vydržet. Mně začaly v 18 padat vlasy a prožíval jsem to jako velkou tragédii.V dospělosti to přejde, ty mindráky.

zvedavyskritek*
hodnocení

0x

Jak už to bývá, tak se Ti určitě směje někdo, kdo má sám se sebou problém a tak si ho vybíjí na Tobě. Nenech se, pokud by někomu na Tobě opravdu záleželo, někouká na velikost prsou, ale na velikost Tvého srdce..

borax*
hodnocení

0x

Jasně že ještě povyrostou, nijak nezoufej.

lidus*
hodnocení

0x

Mě se zase smáli, že už na základce jsem měla prsa velká, co bych za malá dal. Velká to je jen spousta problémů, plavky, šaty bez zád na ramínka...a ač velká tak jsem dítě nekojila. Sestra ta má "vyrážku" v těhotenství č.4-5 a mléka na rozdávání. Nenechte se vyprovokovat k nějaké plastice, ono na těch prsách zas tak moc nezáleží.

sheep*
hodnocení

0x

Prsa Ti můžou začít růst až budeš mít dítě nebo začneš jíst HA. Bohužel, puberťáci si vždy najdou nějakou slabinu a posmívají se.

Vykašli se na ně, nestojí Ti za to. Já mám taková střední prsa, a někdy bych dala opravdu hodně za malá prsa. Buď ráda.;) Časem pochopíš..

askmenow*
hodnocení

0x

Že ti prsa vyrostou možné je :)

A nevěřím, že ti nejsou žádné podprsenky. Nevzdávej to a hledej! :)

Často vídám podprsenky, které se zdají být velikostí košíčků A, ale když se člověk podívá dovnitř, jsou tak silnostěnné, že jsou hluboké sotva dva cm. Zároveň při výběru pomatuj, že velikost košíčků, tedy např. A, samo o sobě nic neznamená - odvíjí se to od obvodu. Tedy např podprsenka 70 A má mnohem menší košíčky, než 90 A.

Hodně štěstí při hledání.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]