Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můj přítel

Od: abra* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, chodím měsíc s klukem (24). Chová se jinak se mnou a jinak ve společnosti. Ve společnost si předvádí, často šaškuje a vyžaduje pozornost, někdy třeba řekne i něco lehce peprného. Byla jsem s ní a mojí kamarádkou v restauraci, šli jsme na večeři. Bavili jsme se o studiu a tak. Vyprávěla jsem o tom, že jsem psala esej na téma náboženství. Skákal mi do řeči a říkal: ,,No to víš, že jo, no tak to říká každý,, (myšleno, že každý píše o náboženství). Potom mi z legrace držel chvíli jídelní lístek, abych se nemohla podívat na další nabídku menu a říkal: Ne, ne. Mám strach, jestli mi tohle chování před lidmi o něm něco nevypovídá...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x

Dobrý den. Vypovídá to o něm, že se neumí chovat. Slušné chování vypadá jinak a Vy to víte. Uvědomujete si to, všímáte si toho a vadí Vám to. Tudíž si najděte někoho jiného, protože toto chování Vám bude vadit čím dál víc. Již jste to zde řešila a jak je vidět, nic se nezměnilo.

hodnocení

7x

Vypovídá. Na tvém místě bych ho nechal plavat a našel si normálního partnera.

kale
hodnocení

4x

Nejspíš se v té společnosti předvádí před vámi. Chce vypadat zajímavě a vtipně. Neuvědomuje si ale, že je spíše trapný. Je možné, že až spolu budete déle, tak ho takové chování přejde. A co kdyby jste mu to třeba naznačila, že vám to vadí.

hodnocení

3x

Máte v tom nějaký chaos, ne? poradte.cz/...

poradte.cz/...

poradte.cz/...

se divím, že Vám to tady ještě někdo věří?

Také jsem si toho všimla, proto jsem vůbec nereagovala. *nene*

hodnocení

0x

Vypadá to na zastydlou pubertu, raději se na něj nevaž.

hodnocení

0x

Já si myslím, že každý vztah má být založený na důvěře. A ty důvěru mít nemůžeš, vždycky se budeš obávat, co zase vyvede. Nikdy s ním nebudeš v pohodě. Musí najít sám sebe a svůj způsob chování. Tobě to jeho "hledání" vždycky bude ubližovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]