Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak si vysvětlit jeho chování?

Od: abra* odpovědí: 9 změna:
Kamarádka mě chtěla seznámit se svým bráchou. Šli jsme proto všichni ve třech na prochazku ven. Choval se trochu zvláštně. Vykládal nám, že když se kluk s holkou chtěl vyspat, tak mu to nešlo, jelikož měl malý pé** a že to tady zpr**. Je nám 24.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Chtěl být asi zajímavý a místo toho se choval trapně. Asi nemá moc zkušeností s ženskými, neví jak s nimi mluvit a o čem si povídat. Prostě slon v porcelánu.

hodnocení

6x

Snažil se být zajímavý. A co neměl v hlavě, doháněl vulgarisdmy. Od takového raději dál. Ve 24 letech by se už měl umět chovat.

Už jsem na to asi tady vzpomínala.

1/ Starší pán /asi 65 let/ často, i před lidmi, manželce řekl: Mámo, smrdíš, ale dobrý buchty pečeš.

Slyšela jsem to několikrát. Ta paní ale vůbec nesmrděla, byla vždy oblečená v čistém oblečení. Nevím, proč to říkal. Asi si myslel, že je vtipný.

2/ O dovolené s námi byli v kempu manželé. Ona mírná, nemluvná, on naopak řečný. Ale ani jeden z nich neměl příliš shůry dáno. Seděli jsme v restauraci a pán občas řekl manželce /nejednou/: Koukáš, jak když se boukáš. Ona se jen zachichotala.

A rozhlédl se po ostatních, jaký je on bavič. Kdyby to řekl mně, společnost, nespolečnost, dala bych mu takovou, až by spadnul ze židle.

Tohle se ve společnosti nedělá, vlastně tohle se vůbec nedělá. Kdo se podobně chová, měl by sedět doma. To platí i pro toho Vašeho baviče. Jaga.

hodnocení

3x

To není slon v porcelánu, to je přímo d***l *cteni*

hodnocení

2x

Snažil se být zajímavý, ve skutečnoti byl trapný, jestli je mu 24, tak to bude zastydlá puberta.:-D

hodnocení

1x

Na co se vlastně ptáš? Z tvého příspěvku se dá jen možná usoudit, že má "zastydlou pubertu".

A řekl bych, že tento tvůj příspěvek nepatří sem, ale maximálně do Volné diskuze.

liska5
hodnocení

1x

On má nějaký komplex. Z toho, jak mluvíme o jiných, vypovídáme něco o sobě.

hodnocení

1x

Dobře to tu napsali. Prostě nesebevědomý blbeček. I když je 24 už hodně, může se z toho dostat. Zažila jsem podobný případ u 40 letého otce od rodiny. Nepřeji si vám vidět, jak se chovali jeho pubertální synové. Já vždy říkám, čím je kdo větší blbec, tím víc nadělá randálu nebo je sprostý. Zdá se mi, že toho přibývá.

Nejlepší je léčba šokem.

hodnocení

0x

Nervózní trouba, no...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]