Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvláštní doba

Od: abra* odpovědí: 12 změna:
Ahoj, docela mě šokuje dnešní doba. Já i moje kamarádky (všechno pěkné holky) nemůžeme zavadit o normálního a slušného kluka. Chodíme na VŠ, kde kluci nemají vůbec potřebu někoho oslovovat, v MHD, na ulici a v obchodním domě každý ve svým světě kouká do mobilu. Člověk by si řekl, tak třeba zkusím sport. Ano, to zkouším. Chodím do posilovny - tam jsou 3 egoističti trenéři a dva 20-ti leti kluci, kteří cvičí spolu...Pak bych mohla třeba do Sokola, jasně, ale budu v ženském oddílu a zase nebudu s klukama. Pak jdu na seznamku a jsou tam lidi, kteří se vydávají za někoho jiného, podvodníci. Zkoušela jsem i rande na slepo, to stejné. Nějaké výlety a dovolené pro nezadané nechci, tak budou lidi, kteří mají nějaký problém a jsou třeba narušení.
Příští týden jedu na rafty, zájezd pro VŠ. Přihlásili se tam 20 holek a jen 5 kluků, frajírci s čepicemi dozadu.
Nevím, kam tahle doba spěje. A to jsem myslela, že bych se mohla seznámit na těch raftech. Je mi 24 let...

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

motak
hodnocení

2x
Ale vždyť vy vlastne žádného normálního a slušného kluka nechcete...s tím bude přece nuda...

janm*
hodnocení

2x

Zdravím

Jestli čekáte nějaký zájem nebo oslovení, pak musíte nejdříve dát najevo zájem vy, usmát se na kluka, něco se zeptat...Jak má ten kluk vědět že "může" "máte zájem" apod.? Ženská v těchto případech nic neztrácí, nebude považována za "obtěžovatelku" nebo "úchyla".

mathew
hodnocení

1x

Tak ono oslovovat někoho v MHD, na ulici atd. je v dnešní době dost riziko, protože nikdy nevíte, jestli to není náhodou lesbická feministka, která okamžitě zavolá policii, že ji sexuálně obtěžujete. Že je to 1 případ ze 100 je jedno, když před vás dám smaženici ze 100 hub a řeknu, že jedna byla jedovatá tak si taky nedáte. Takže zbývají jenom různé sporotvní aktivity, výlety, kurzy, kde je šance zjisti jestli je dotyčná normální nebo ne ještě předtím než ji někam pozvou.

hodnocení

0x

Znáte to - jaký si to uděláš, takový to máš. A jaký šel, takovou potkal. Pokud ze sebe vyzařujete to, co si o většině chlapů myslíte, tak se fakt nedivím, jaké máte potíže. A dnešní doba s tím nemá nic společného.

Ale kdepak, dnešní chlapci jsou mnohem víc hoši než chlapi. A bude hůř ..

tebi
hodnocení

0x

Já mám dospělé syny,nejsou tedy na vs,ani tam nepůjdou, ale taky si říkám, kde si dneska mohou najít slušnou holku?

liska5

...která uvaří...

tebi

Která uvaří? Vzhledem k tomu,že jim je jídlo totálně ukradené, toto je poslední ,co by je zajímalo...

joudic*

slusne devce se v posledni dobe najde leda v cizich zemich s krestanskym backgroundem, nebo nekdo jako @nikc :)

@joudic, děkuju za kompliment. :)

bulik*
hodnocení

0x

Jsem starý chlap, ale mám dva čtyřicetileté syny, jeden je vysokoškolák. Ten vysokoškolák hrával rekreačně volejbal už na vysoké, to jsou zvlášť kluci, zvlášť holky, ale hrají taky smíšeně a v létě smíšené dvojice bíč(beach), po vysoké furt hrál voliš až druhou ligu od jara do podzimu co víkend mají pro zábavu turnaje. No a na vysoké v jiném kruhu studovala taky holka co ráda voliš a když jí bylo 30 a synovi 32, tak se sčuchli(já tomu říkám že si zbyli), teď je jim čtyřicet, mají dva nádherné kluky 3 a 6 let a postavit si nechali bungalov dřevostavbu u Znojma a žijí spokojeně na psí knížku. Chtěl jsem tím říci, že někdy je třeba jít trvale do nějakého kolektivu a vydržet. Přeji hodně štěstí.

hodnocení

0x

Prej zvlastni doba...

To jako ze pred 30 lety si mela jinou zkusenost? To asi ne, ze? Tak podle ceho soudis, ze je to dobou?

Ve skutecnosti je to jen a pouze Tebou. Nicim jinym.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]