Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co s lilkem?

Od: hancule* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,přestože jsem vegetariánka,nikdy jsem nepřipravovala jídlo z lilku.Můžete,prosím,poradit? /pokud možno jednodušší recepty/.Děkuji,vyzkouším všechny.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jitkak*
hodnocení

0x

Dobrý den,

co tak grilovaný ať už v troubě, venku nebo na kontaktním grilu...olej, česnek, bylinky, sůl. Jednou jsem ho takto ochutnávala, ale mně osobně to nic neříkalo *nevi* To víte...my masožravci raději na ohni flákotu, ale Vám by to mohlo chutnat ;)

hahanaj*
hodnocení

0x

Pochutnáš si podle jednoduchého receptu ...připrav si pekáček - dej pečící papír- lilek omyj ,nakrájej na cca 1cm plátky..na ně polož plátky rajčete posyp kořením které máš ráda - i trochu česneku neuškodí/ nemusí být/ a posyp dobrým strouhaným sýrem , můžeš dát i nivu / prostě jaký máš ráda/.Šoupneme do trouby a chvilku zapékáme ... pak stačí kousek bagetky a dobrota je na světě .

pak mi chutná tahle pomazánka

lejardindyvonne.blogspot./...

hodnocení

0x

Dobrý den. Mrkněte do diskuzí, které zde byly na toto téma. Zkuste lilek obalit v trojobale a usmažit jako řízek.

poradte.cz/...

poradte.cz/...

balzerka
hodnocení

0x

Dá se zapékat, přidávat do leča. V Bulharsku jsem jedla toto: Podstata byl lilek pečený na kolečka asi na oliv. oleji, osolený a pokmínovaný. Pak do toho namačkali česnek a vše rozmačkali nebo namixovali na kašičku a to dávali ke kuřeti s bramborem jako takovou omáčku. Každému lžíci dvě.. Napadlo mne nějaké to čatní. Nebo ho položit na kolečka na plech a na něm, jako na cuketě, péct rybu. Tak se ryba nepříchytí ani nevysuší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]