Nejste přihlášen/a.
Ahoj, poradili byste mi, jaký dobrý foťák pořídit do ceny 2 500,- Kč?
V této cenové relaci je to podle mě úplně jedno. Všechny dělají pěkné fotky pokud mají dostatek světla = sluníčko. Pokud je zamračeno, je kvalita o něco horší. Podstatné je vědět, jaké má mít v sobě funkce. Značkové aparáty Canon, Olympus a pod. bývají oproti neznačkovým vybaveny méně funkcemi při stejné ceně. Pro mne osobně je důležité: optický zoom (digitální je k ničemu), Hledniáček (na displeji toho na sluníčku není moc vidět) a provoz na tužkové baterie (mají větší kapacitu než vestavěné akumulátory a seženu je všude). Jinak mám velice dobrou zkušenost se značkou Fujifilm, mám už doma dva a hodlám pořídit další, ovšem na jiné cenové úrovni.
Řada W od SONY vůbec nejsou špatné foťáky, každopádně nenapsal jste co od něj čekáte. Tak se tady pokusím o návrh, co třeba tohle?
Ony nejsou spatne fotaky ani od jinych vyrobcu. Kdybych nemel uz koupeny, bral bych tento KODAK_M420. Je to sice upadajici znacka primo umerne upadani jeji zeme puvodu (USA), ale je to kousek ktery stoji za to. Zvlast se mi libi orezavani videa primo ve fotaku a vytvareni snimku z videa taky ve fotaku, siroky uhel, AF-lampa, supr svetelnost, opticky stabilizator, stabilizace videa atd... Akorak tech 2500 je bez DPH, cista castka je nejakych 3000.
Nebo taky tady-> KODAK_M420 za stejnou cenu jako u vyse uvedeneho prodejce.
doplněno 31.08.10 11:49:Je to model 2008, takze uz konci z prodeje, ale kdyz si tam zavolate, tak vam ho jeste dodaji asi 14 dnu.
tak jsem se dívala a narazila na toto, prodávají tam nádherný foťák za pidi peníz, tak se ptám, jestli v tom někdo vidíte nějaký zárhel, protože není zde napsáno ani nic o splátkách... azobchod.cz/...
Děkuji
Za prvé, se mi ta cena zdá podezřelá a za druhé tam nejni ani fotka ani bližší popis foťáku. Já bych to nebral.
Vyber si v kamenným obchodě.
Obsahuje brašnu Edit 130 (artic blue), kartu 4GB SDHC Class 4 Kingston, utěrku na optiku LENS CLOTH.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.