Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, zda je dobrý digitální fotoaparát Olympus X43SILVER?
Info o přístroji: LCD 6,9 cm, digit. stabilizace obrazu, magické filtry, technologie detekce tváří, video se zvukem, napájení 2x AA baterie. 14 MPIX, 5x optický zoom.
Cena 1.999,- Kč.
Prosím poraďte, jaké dělá fotky a tak, díky.
obdélníkové ... co víc byste chtěl vědět. Já mám doma uplný fotoaparát - šrot, 2Mpx, plnoautomat a umím s ním udělat fantastické fotky. Pokud budete jen trochu zručný, uděláte s tím zázraky. Nelze jinak, než doporučit. Pokud budete "levý" , nepomuže vám ani světcená voda, ani zázrak ani fotoaparát ...
jj to bych podepsal. ja zacinal na VGA webkamere na baterky (0,33MPx) a dodnes zasnu co jsem delal za dila. o fotaku to fakt moc neni - neda se to rict obecne, to rozhodne ne - ale prilis mnoho lidi foti fotakama ktere jsou jim akorat k frustracim ze vseho mozneho co na fotografovani najdou. 90% funkci ani nevyuzijou..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.