Nejste přihlášen/a.
Ahoj
Prosím o názor .vybírám rohovou koženou sedačku.Možná to nebude ani jedna z těchtp dvou,ale já se spíš ptám na typ ,jedna má polštáře jednotlivě a druhá je "vcelku".Co je lepší,co byste zvolili ,případně proč. Dík Lenka
Mě se víc líbí tahle. Osobně nemám zkušenosti s polštáři napevno, nebo volně, ale brala bych ty volně. Kvůli úklidu, mám psy a dostat chlupy z těch záhybů je někdy hrůza. Takhle bych nadzdvihla polštář, vyluxovat a je to.
Světlou kůži ani náhodou. Bodejď by chlap nechtěl světlou, když neuklízí.
Vážně, když pominu pejska, tak u světlé sedačky bych se fakt bála obarvení třeba od riflí. Už jsem hodně krát četla, že to některé kalhoty dokážou obarvit.
Ahoj Mařenko
To se mi to pěkně zamotává.Mně se taky víc líbí ta na volno (červená,ale ona by byla v nějaké bíl nebo světlé kůži).Mnžel zase spíš tu Romanci.Cenově je to cca stejné,takže cena nerozhodne. Maltéz chlupy nepouští,ale lítá semtam a binec taky udělá...
Já se picnu:D.jestli to doted bylo zamotané ,tak ted už v tom mám šmodrchanec na entou...
Teď se musím chlapa zastat,volba barvy je z mé hlavy...Máme černou stěnu,a dosud černou - no antracitovou látkovou sedačku .jež dosluhuje.Působí to tmavě a smutně,proto jsem chtěla bílou či smetanovou.Vy mne od toho tedy zrazujete?Modá ani červená nepřichází v úvahu.Jsem zase kde jsem byla tedy.vím,že nevím nic...
Určitě bych si vybrala sedačku s polštáři napevno, je to praktičtější - nebude to každou chvíli "rozhrabané" a neuspořádané a stopro to bude při běžném používání vypadat líp. Tím, že to dobře drží tvar, je to samozřejmě i pohodlnější.
Docela jste mně překvapili,čekala jsem právě naopak,že mi budete radit tu polštářovou,že se v případě poškození lépe opraví.
Ale protože nejlepší rady je od uživatele (obchodník vám vychválí to,co potebuje prodat) ,dám na vás.
doplněno 18.01.11 10:09:Ta první je na můj vkus moc nablýskaná,ale snad to dělá fotka,protože v letáku vypadá normálně.
Máme doma koženou tmavěmodrou sedačku s polštáři napevno už 9. rok a jsme maximálně spokojeni. Už bych nikdy jinou nekupovala, je to neuvěřitelně praktické, trvanlivé a v podstatě bezúdržbové (jednou za rok ji natřeme přípravkem na kůži, toť vše). Moje máti má ty samé zkušenosti. Takže si myslím, že budete zcela jistě spokojeni.
Je možné, že nablýskaná není, je možná z lesklé úpravy kůže. Záleží na úpravě, ale i na druhu (např. hovězina). Ale krásný jsou obě... Jen bych se fakt bála třeba poškrábání, proto já osobně bych kůži nechtěla. Hlavně pokud máte doma třeba pejska... Asi by to chtělo vidět v reálu, zkusit si na tom posedět, osahat...
No to jste i dala bouka do hlavy teda.Pejska máme ,malého maltézáčka.Ptala jsem se tady na to poradte.cz/... a ještě jedna diskuse na tohle téma poradte.cz/... ,prý by to neměl být problém,dle reakcí rádců nejsem rozhodně jediná ,kdo má koženou sedačku a psa.
Látkovou už nechci,měli už jsme dvě,první jsme dostali na dosloužení jako mladí,ta zažila kluky malé.Druhá byla levná,nová ale po 16 letech dosluhuje.Také bych už ráda koupila něco na furt a kvalitního.Nic kvalitnějšího než kůže není,tak nevím
doplněno 18.01.11 10:31:Abych vysvětli la tu majdu..Ze stejného pc se ptala moje sestra na některé věci a já se zapomněla přihlásit pod svým nickem.jsem dvě osoby,ale ona nemá doma internet.
Tak to jsem tak nemyslela, ale myslela jsem, že mě to někdo třeba vyvrátí. Třeba si to jen myslím, třeba to některým lidem nevadí, já nevím. Napsala jsem to schválně a čekám na reakce. Já mám i na obyč. sedačce potahy... Sorry
Ne ,neomlouvejte se.Nejsem žádný ješitný blázen.Kdybych nechtěla slyšet názor,tak se nebudu ptát. Vše OK.
Ano ,já jsem lm,ale moje sestra pod nickem majda se přihlašuje na mém počítači,když ke mně zajde,nemá doma internet.Bydlí zatím v podnájmu a až v novém s přítelem bude mít svoje.Když jsem se ptala na tu zmíněnou otázku pes versus sedačka,nevšimla jsem si,že se sestra před tím přihlásila pod svým nickem a tak zůstala tato byť moje otázka jakoby jejím dotazem.Snad jsem to vysvětlila dostatečně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.