Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sedačka - eko kůže vs kůže

Od: lm® odpovědí: 9 změna:

Ahoj

Při nákupu nové sedačky do obýváku řešíme dilema zda zvolit levnější ekokůži nebo dražší kůži.

Děti jsou velké,v baráku s námi bydlí pokojový malý pes.Prosím podělte se o rady a postřehy.Dík Lenka

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

2x

Im ,já osobně jsem pro pravou kůži. Známí mají sedačku z eko kůže a po pěti letech ne ní je vidět používání ( na opěradlech kam se pokládají ruce jsou už nepatrné jakoby trhliky. My máme doma sedačku z pravé kůže asi šest let a není na ní absolutně nic. Přitom máme doma dvě čubiny (někdy je potvory najdu na sedačce jak si tam vegetí) a známí pejska nemají. Takže za mě jedině kůže.

doplněno 08.01.11 01:59:

No a takhle je tam občas najdu.

Sedačka - eko kůže vs kůže
lm®
hodnocení

Ta naše tam bud 100% vegetit s páníčkem,to vím.*tuc*

Dík za radu.

lm®
hodnocení

Na taková zlatíčka nelze se zlobit,viďte;).

Ano , začnu hledat v sedačkách kožených.Ta vaše vypadá pěkně,mohu se zeptat ,kde jste kupovala?My chceme rohovou,ale světlou.Máme černou obývací stěnu (a dosud jsme měli antracitovou látkovou sedačku,ale ta dosluhuje).

Chceme světlou ,aby místnost nepůsobila tak smutně a tmavě.

5o

Pokud chcete slyšet muj názor,tak jedině pravou kuži.Je sice drahá,ale vydrží velice mnoho. Ekokuže je jen rádobynobl název pro dříve užívaný název koženka. Ta vám cca po 5.letech odejde.Takže se nevyplatí šetřit na nepravých místech. To je muj názor.

ar*

Já jsem sice měl představu že barva bude přírodní hnědá kůže, ale tahle byla z předváděčky a z původních 68.000byla za 27.000 (rohová + křeslo) no tak jsem neváhal a oželel i tu tmavě modrou barvu, protože se nám jinak líbila i rozměrově 270x220 což je poměrně velká a hlavně jsme chtěli vysoké opěradlo a rozkládací.

lm®
hodnocení

Tak to se Vám povedlo,tomu se říká dobrý nákup:).Je fakt moc pěkná,a s těmi pejsky už suprová.;)

nanynka

Ano,ano, takto to u nás také vypadalo. Teď už si ten náš lotřík hledí jen svého pelíšku. :) Mimochodem cena za Vaši sedačku je parádní.

Sedačka - eko kůže vs kůže #2

hodnocení

0x

Pravá kůže je v dobrých podmínkách svým způsobem nesmrtelný materiál...jak velký je cenový rozdíl..?

lm®
hodnocení

Cenový rozdíl je cca o polovinu dražší,ale nejsemuž nejmladší a tahle sedačka bych chtěla ,aby už mi sloužila co možná nejdýl,takže s ohledem na ohlasy zde sáhnu zřejmě po kůži.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]