Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Balení cigaret - jaký tabák?

Od: michal958* odpovědí: 11 změna:

ahoj všem, rozhodl sem se že bych začal balit cigarety do dutinek. poradte jaký tabák je dobrej? jinak kouřím viceroidky modřé, chtěl bych nějaký tabák aby nebyl tak těžký , viceroid mi vyhovuje že nejsou tak těžké jako třeba sparty apd. a kolik se dá ubalit z jednoho toho balíčku tabáku? díky za radu :) michal

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

0x

Michale momentálně balím Route 66( modré) cena 230Kč vystačí na nějakých 170-180 cigaret. V současné době dávají v akci k tabáku ještě 100 dutinek grátis.*jasne*

michal958*
hodnocení

nejsou ty raute moc silný, spíš něco slabšího? že se nedělá tabák z viceroid? ja sem ho totiž jeste nikde v traficee nevidel

ar*

To je tak přibližně stejné, takhle vypadají etabak.com/...

michal958*
hodnocení

fajn dík zkusím je snad to nebude moc silné:)

stribrnak*
hodnocení

0x

já balím v baličce jak elektrické,tak ruční tabák Paramount zlatý ,myslím,že je ok

hop®
hodnocení

0x

Pro další inspiraci doporučuji poradte.cz/...;)

aaaaaaaaaaaaaaaaa
hodnocení

0x

nejlepší je míchat a ta nejlepší směs poradte.cz/...

cyril*

Nejlepší je nekouřit!

hop®

Souhlasím, a jestli toto umění ovládáte, pak jen tiše závidím...

ar*

Ano cyrile, toto moudro jsem kdysi poslochal od kolegy každý den. On sice nekouřil, ale svých 15 kousků a 1/2 rumu bral jako doplněk stravy. Když byl s Fy. odejit, z důvodu že mu nějak práce prakážela v konzumaci, tak prohlásil, že já raději nekouřil. *klik*

patronka*

Nezbývá mi, než znovu připomenout "biorezonanci". Pomohla nejen mně, ale i řadě dalších dnes již bývalých kuřáků. Nemusíme už shánět baličky na cigára, ani vhodný tabák.

doplněno 11.01.11 17:57:

Omlouvám se, napíšu biorezonance a nic...Tak to teď napravím www.exnico.cz/bio/... . Tyhle stránky jsou celkem srozumitelné i pro blbky jako jsem já. Vlastní proceduru samozřejmě může každý absolvovat někde poblíž svého bydliště, myslím že už jich je dost, aspoň ve větších městech.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]