Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

IRobot ROOMBA

Od: pt® odpovědí: 9 změna:

Máte někdo zkušenost s tímto produktem? Velmi mne zaujal a uvažuji o tom, že si ho pořídím. Děkuji, PT /stařenka

irobot.cz/...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
hodnocení

alf, já Vás nemít, díky. PT /stařenka/;)

pt®
11.01.10 18:02
hodnocení

obrázek

kytka*

Kamarádka má robot /nevím značku/ ale stál přes 10tis. ,chválí si ho ,hlavně proto,že má doma domácí mazlíčky a říká ,že ty chlupy už jí lezly krkem ,teď pustí robot /-má velikou kuchyň propojenou s obývákem /a udělá kávu, než probereme naše záležitosti robot vysaje a umyje je to paráda.Chce to větší plochu ,jinak myslím,že to nemá význam.Ale to je na každé znás ,jak se rozhodneme.

doplněno 11.01.10 18:15:

PT a co obrázky jdou vložit?

treq

Zadny robot, co by vysal a umyl neexistuje, bud je extra na vysavani nebo extra na umyvani, takze to musi poustet postupne dva a kazdy stoji pres tech 11 000

kytka*

Tak jestli jsem narazila na odborníka ,pardon,jsen laik jen mi to tak řekla ,že to vysaje chlupy a vytře ,podlaha je skutečně mokrá. Omlouvám se za klamavou informaci, jen jsem to viděla ,a bylo skutečně čisto!

pt®
hodnocení

kytičko, už to umím. A to je důkaz:

IRobot ROOMBA
kytka*

našla jsem to o čem jsem psala - dej si roboty mytí a vysávání a vyjede ti nabídka a klikni si na Elektrocentrucentru.cz-tam je přesně popsán čtyřfázový robot -nekecala jsem stojí přes 11tis.mrkni na to . jsem ráda,že už ti obrázky jdou ,díky všem poradcům

dusatka*
hodnocení

2x

Ahoj pt,

já mám tuhle Roombu krátce a nedám na ni dopustit. Máme všude plovoucí podlahy a vysaje to perfektně. O té vytírací taky uvažuju, protože na to je taky málo času ;). A ta Roomba se dá v některých městech půjčit oproti kauci (to jste na těch stránkách asi zaregistrovala) na pár dní, takže já jsem si ji půjčila, než jsem ji kupovala. Nemám teda tu "Pet", ale v modelech asi moc velké rozdíly nejsou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]