Nejste přihlášen/a.
Máte někdo zkušenost s tímto produktem? Velmi mne zaujal a uvažuji o tom, že si ho pořídím. Děkuji, PT /stařenka
Kamarádka má robot /nevím značku/ ale stál přes 10tis. ,chválí si ho ,hlavně proto,že má doma domácí mazlíčky a říká ,že ty chlupy už jí lezly krkem ,teď pustí robot /-má velikou kuchyň propojenou s obývákem /a udělá kávu, než probereme naše záležitosti robot vysaje a umyje je to paráda.Chce to větší plochu ,jinak myslím,že to nemá význam.Ale to je na každé znás ,jak se rozhodneme.
doplněno 11.01.10 18:15:PT a co obrázky jdou vložit?
Zadny robot, co by vysal a umyl neexistuje, bud je extra na vysavani nebo extra na umyvani, takze to musi poustet postupne dva a kazdy stoji pres tech 11 000
Tak jestli jsem narazila na odborníka ,pardon,jsen laik jen mi to tak řekla ,že to vysaje chlupy a vytře ,podlaha je skutečně mokrá. Omlouvám se za klamavou informaci, jen jsem to viděla ,a bylo skutečně čisto!
Ahoj pt,
já mám tuhle Roombu krátce a nedám na ni dopustit. Máme všude plovoucí podlahy a vysaje to perfektně. O té vytírací taky uvažuju, protože na to je taky málo času . A ta Roomba se dá v některých městech půjčit oproti kauci (to jste na těch stránkách asi zaregistrovala) na pár dní, takže já jsem si ji půjčila, než jsem ji kupovala. Nemám teda tu "Pet", ale v modelech asi moc velké rozdíly nejsou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.