Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Robotický vysavač

Od: zanna* odpovědí: 12 změna:

Zdravim všechny, máte někdo zkušenosti s robotickými vysavačí? zaujal mě (teda hlavně cenou Goddess CL 190 Explorer 1) ale ráda bych něco osvědčeného. Nějaké rady, názory nebo návrhy? děkuju moc!

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

3x

Docela jsem se o to zajímala, nejlepší recenze měla Roomba, a protože byla možnost si ji bezplatně zapůjčit na zkoušku (se složením zálohy v ceně vysavače), nelenila jsem a zkusila ji. Bohužel, spokojena jsem nebyla vůbec. Pro plovoucí podlahy a dlaždice zcela nevhodné, protože prach a písek to moc nebralo, spíše ho rozhánělo a padal z něho, chlupy a prach odfouklo, lehké koberečky shrnulo a takové ty chuchvalce prachu, co jsou pod postelí, tak to nalepilo na kolečka a roznášelo po místnosti.

Ostatně pokud si chcete vypůjčit a zkusit, obvolejte prodejny v místnosti vašeho bydliště irobot.cz/... a udělejte sama zkušenost, třeba to u vás bude lepší a budete spokojena, protože máte třeba celoplošný neshrnovací koberec.

zanna*
hodnocení

no tak to vidíte, trošičku jsem to čekala, ale byla jsem zvědavá jestli se můj předpoklad náhodou neliší od zkušeností... :( moc děkuju, nevěděla jsem že se dají někde půjčit a zkusit, to je dobrý typ!

papene*

*plac*Tak to je škoda!

Já už tajně doufala, že to za mne bude dělat někdo(něco) jiný.*modla*

zanna*
hodnocení

no tak já myslim že bude, ale rozhodně ne ten za 4 tisíce... myslím že si budeme muset o dost připlatit aby to plnilo funkci jakou to plnit má... :( :(

papene*

A co takový krasavci. okprodukt.cz/...

Robotický vysavač/...
iRobot Roomba 520 je robotický vysavač, který zvládne úklid domácnosti za vás. Stačí ho jen zapnout a automaticky vysaje bez pomoci 3 místnosti na jedno nabití. Po skončení úklidu iRobot Roomba 520 vyhledá sám dokovací stanici. iRobot šetří váš čas.
Cena s DPH: 7 989,-
Novinka Zobrazit detail

Robotický vysavač/...
iRobot Roomba 581 zajistí úklid podlah v domácnostech. Tento iRobot je nejlépe vybavený ze všech iRobotů Roomba. iRobot Roomba 581 lze naprogramovat na pravidelný úklid. iRobot Roomba 581 šetří čas a energii svých uživatelů.
Cena s DPH: 13 989,-
Novinka Zobrazit detail

Robotický vysavač/...
iRobot Scooba 385 slouží pro mokrý úklid podlah v domácnostech. Tento iRobot jako jediný vysává, následně myje podlahu, čistí a odsává vodu, až podlahu vysuší. Vaše podlaha bude čistě umytá dříve, než přijdete domů.
Cena s DPH: 11 989,-
NovinkaNáš tip Zobrazit detail

Robotický vysavač/...
iRobot Roomba 563 je robot určený pro úklid v domácnosti, speciálně navržený pro úklid domácnosti s domácími zvířaty. iRobot Roomba 563 je programovatelný a vysaje 4 místnosti za vaší nepřítomnosti. Následně zajede iRobot do nabíječky.
Cena s DPH: 11 989,-
Novinka Zobrazit detail
doplněno 19.11.09 13:42:

*bzum*ano máte pravdu.*hi*Chybička se vloudila.Mrška jedna.:D

dejavu*

však o tom jsem právě psala, to je Roomba, nejlepší a nejdražší s nej recenzemi a zkušenost jsem popsala výše.

zanna*
hodnocení

jj, myslim že opravdu stojí za to si vysavač zapůjčit a zkusit u každého doma... já do toho určitě půjdu... ať nekupuji zajíce v pytli, že...

verunecka

Určitě si jej půjčte pokud máte tu možnost, nebo vám nedokáže nikdo poradit. ( Roomba 555 )

Já si ho taky zapůjčila a doma vyzkoušela. Jezdil nám v bytu 85m2. po cca dvou hodinách vysávání jsem vše prohledávala a kontrolovala a opravdu úžasné :) kde bylo "více špíny"vysával déle. nevím jaké negativní zkušenosti máte z koberečky ale mě v pořádku vysál dokonce i třásně na koncích.

Ta cena není tak hrozná jak se zdá. Vzhledem k tomu, že je to jediný robot na trhu s OPRAVDU umělou inteligencí si myslím že 10989,- za nejlepší robota od nejlepší firmy na trhu není vůbec špatné :). Tady jsem ho ještě našla s příslušenstvím za 1200,- zdarma : irobot.amilo.cz/...

hodnocení

0x
Zdravím, vaším řešením je výroběk Elektroluxu-trilobit
t3online.cz/...
bilezbozi.cz/...
Nevím zda existuje nějaká nová verze, ale asi 2-3 roky zpět když to měl známý na firmě sem se na to musel prostě podívat a opravdu jsem byl překvapen užásně rohlíkdrobky to žralo perfektně, a když si vzpomenu na romby a podobné okopírované levnochy co sem kdy u lidí viděl z tvshopů atp. pokud chcete kvalitu musíte si připlatit, i když mám pocit že Aeg udělal vlastní vysavač o něco později a ten byl o dost tižší a výkonejší vuči trilobitovi ale mám v tom po tych rokách guláš..hledejte.
Soráč za chyby.
S pozdravem Adam.

alf*
hodnocení

0x

známá má roombu a chválí. Jeden den běhá po patře, druhý po přízemí. Na ten goddess jsem koukal, přijde mi strašně hlučný (hlučnost < 75 dB) i když pravda co by člověk za necelé 4 tisíce chtěl. Pokud se odhodlá ho pořídit venku tak se může na podobnou cenu dostat i u originálu.

Nedávno byl v Mladé Frontě článek

technet.idnes.cz/...

a za přečtení stojí diskuse pod článkem.

papene*

Alfe kde myslíte přímo venku?

doplněno 26.11.09 13:47:

Děkuji

alf*

no třeba přímo u výrobce store.irobot.com/... to je repas za 4500 nový stojí tuším o stovku víc což dělá asi 6300 a je třeba počítat s dopravným pokud tam náhodou někoho zrovna nemáte kdo by to přivezl, to je asi 1200. No a pak je třeba mít trochu toho pokakaného štěstíčka aby to uniklo celníkům, někdy unikne někdy ne. V D se nechá také koupit levněji, ale ne zase o tolik, ale 20% to udělá. Ale zase odpadá problém s celníky a 110/240 V. Dobré je si u toho amerického přečíst celou specifikaci na jejímž konci stojí:
Country of Origin:China, celkem nepřekvapivé Tak to prostě dnes chodí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]