Nejste přihlášen/a.
Máte nějaký tip na dobrý výsavač do domácnosti? Náš starý Zelmer už pomalu dosluhuje a tak by to chtělo nového nástupce.
Cena orientačně tak kolem 4-6 tisíc. Měl by být schopen kvalitně vysávat jak chlupatý koberec tak i hladkou plovoučku a lino, neměl by mít problémy s vysáváním chupů od psa a v základě by měl mít i dobrý turbokartáč. Při provozu by měl být přiměřeně tichý, normální vrčení-hučení motoru mi nevadí ale nesmí jít o řev startující stíhačky Velikost tak akorát, nemusí jít o žádný drobeček do ruky ale taky ne o vysavač velikosti sudu.
Pokud bude fungovat na klasické papírové sáčky tak s tím nemám problém, měly by být ale běžně k sehnání. Na druhu stranu by mě nevadilo ani možnost mokrého vysávání a praní koberců, ale pokud to znamená velký a neobratný vysavač tak na to klidně rezignuju.
Předem dík za každý typ.
No to záleží na osobních preferencích, každopádně se poptejte konkrétně v elektru. Rozhodně z vlastní zkušenosti nedoporučuji tzv. cyklónové vysavače, kde není klasický sáček, veškerý bordel se chytá do nádoby a tím snižuje výkon motoru, nehledě na nutnost po každém vysátí vysavač rozebrat a vyčistit..
Já mám Elektrolux za 1500,- a jak na koberci, tak i na plovoučce nemám problém..jen má malý pytlík a musí se častěji měnit, ale to bude spíše také tím, že máme kocourka a jeho chlupy jsou všude, takže se sáček zaplní dříve..
No jo, zeptat se po elektrách, ale najít takovou kde mají zkušené prodavače je umění... O hypermarketech nemá cenu uvažovat, zkušenosti s velkoelektrami typu Datart nebo Electroword mám taky takové že mi maximálně přečtou cedulku u zboží a na malých prodejnách sice teoreticky mají zkušené prodavače, ale zase tam nemají moc velký výběr takže poradí jen v rámci své omezené nabídky.
Jinak ale pokud by někdo řešil podobný problém tak doporučuju stránky vysavace-domacnost.cz/... , takovou koncentraci užitečných informací o takovém speciálním oboru jako jsou vysavače jsem už dlouho neviděl! Po dlouhém čtení to momentálně vypadá že zůstaneme věrní Zelmeru, tentokrát to bude model Solaris 5500 HQ - klasický sáčkový vysavač s elektrickou turbohadicí v základní výbavě.
Jestli můžu doporučit, tak si kupte kvalitní značky Miele. Je to německý výrobek a můžu jen doporučit. Nejen, že jsem ho nejradši prodávala, ale také jsem si ho koupila a všem ho doporučuji. Mají několik typů, podle účelu použití i podle druhu podlahovin. Jestli můžu odkázat tak u nás na Moravě jsou v síti prodejny Elektro Spáčil, kde jsem i dříve pracovala. Jsou tiché, lehké a všechny části jsou narozdíl od jiných vysavačů bytelné. Takže tento bych Vám přála! Hanka.
a co třeba tohle hifinesse.com/...
prodává se i u nás, jen cena je krapet vyšší jak je zvykem, v USA vyjde ještě levněji. Jsou i další modely, dražší či levnější a netvrdím, že v tom odkazu je právě nejnižší cena, jde jen o systém vysávání, odejdu do práce, vrátím se a je uklizeno. Funguje to. Jen není dobré nechávat třeba ponožky na zemi v zóně kterou má nařízeno uklízet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.