Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám dotaz . Někdy přestane svítit osvětlení u SPZ /škody Favorit r.v. 90/ kontakty jsem již v minulosti párkrát vyměnil ale všiml jsem si že některý kontakt je nepohyblivý proto se ptám pomůže promazat sprejem na kontakty? Rady jako vyměnit auto prosím nepište jinak děkuji za odpověď již teď. Olin
Vyměnit auto .
Modely Favoritů 91-92 měli takový kus plíšku, aby se ten hnědý plast nebořil i s kontakty do interiéru a pak aby nedocházelo k následnému nedoteku. Dráty s Fastony nesmí být našponované kobercem, ale musí mít vůli,a by se kontakty volně pohybovali.
Pak už jen prostříkat.
Ten plíšek se dá i vyrobit. Zkusím pohledat origo ve starých fotkách. Bylo to vylepšení právě k vůli těmto vadám.
Zdravím pane "Gumidek" děkuji za odpověď i radu. U modelu 90 je malá ploška o kterou se plast držící protikus kontaktů opírá a částečně brání prohybu ale všiml jsem si že zmíněný protikus kontaktů se "stranově hýbe" což může být důvod ,že někdy chybí kontakt. Dlouho jsem uvažoval o výměně elektriky " dát do husího krku " či pořízení celého vozu ale okolnosti mi to nedovolí a tak se s Fávem těším 32.rok. Vaše rady při řešení i jiných problémů si rád přečtu. Olin
To mě těší.
Fotku už jsem bohužel nenašel a nebo jsem to nefotil. Tak snad to z nákresu bude patrno. Také si můžeš trošku posunout na dolní hraně zámek dveří a zašroubit trochu víc gumové dorazy. Ale jen tak, aby šel kufr bez velkého práskání zavírat. Taky to pomůže.
Na křížové šrouby kování zámku výhradně PH3 nikoliv PH2 šroubováky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.