Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupe benzinoveho auta 4X4

Od: stihl odpovědí: 13 změna:

porade co koupit mam FABII TDi,kterou sem chtel dat na protiucet,ale bazary,dke bych si vybral pekny auto jsou na druhem konci republiky a neni v mojich silach to poresit,takze si fabku necham a chci koupit druhy auto musi mit pohon 4X4 a tazny zarizeni a protoze mam pristup k velice levnymu benzinu,tak neresim jestli to bdue zrat 8 nebo 12 litru samozrejme,ze hummer bych neuzivil,ale pokud mi neco bude zrat do do amx 18 ve meste zkousnu to,protoze s tim najezdim tak 2 tis km za rok

pozadavky rok vyroby 98 nahoru at to neni pohnile vykon od 90 kw nahoru trosku slusna vybava a hlavne spolehlivy auto co nema extremne drahy dily,takze nejaky pajero V6 radej ne nasel sem peknyho passat V5,ale dival sem se na dily a hruza cena okolo 60 tis max

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

james*
hodnocení

0x

Doporučuji Toyotu RAV4 2,0i manuál nebo automat - podle toho co Vám bude vyhovovat. Co může vadit je otevírání 5. dveří směrem k "chodníku" což je u nás nevýhoda, holt to bylo konstruováno primárně pro japonský trh. Jinak je to nezmar, nejede moc rychle, ale to Vám asi vadit nebude, spotřeba i s vozíkem v kombinaci do 11 litrů, pokud to nebudete moc štvát. Ještě je dobrá první generace Hondy CR-V, kde je vše velmi podobné Ravce, zaleží jaké auto Vám bude víc sedět. Oba modely jsou skoro stejně ceněné, což znamená, že mezi nimi nejsou skoro žádné rozdíly v kvalitě, to je nejdůležitější. Hlavně nebrat variátorovou převodovku!

stihl
hodnocení

no ja bych raci spis osobaka kombi

danecekdan*
hodnocení

0x

Co takhle něco od Subaru? Čtyřkolky dělají u všeho a naftu zavedli až někdy tučím v r. 2010. Díly jsou taky dražší, ale je to jedno ze tří nejspolehlivějších značek na světě...

stihl
hodnocení

Subaru ani omylem to by musela byt extremni elstenka co mela veskery servis,protoze dily na to jsou nesehnatelne a drahe jako hovado to uz radej tu hondu,ktera bdue 100% spolehlivejsi. ja s eproad divam na koncern VW chci spis osobak s pohonem 4X4 to bude bohate stacit

danecekdan*

Jasně v poho, Vaše volba, nechci Vám do ničeho kecat;) Prostě "češi - koncern". Přeji šťastnou ruku;)

doplněno 15.09.13 00:24:

PS: měl jsem Imprezu a mám služebního Passata CC. Kdybych nezaložil rodinu a nenastaly morální výčitky manželky, Imprezy se nikdy nezbavím - spolehlivější auto jsem nezažil. Na druhou stranu zplaťbánbůh, že servis toho Passata platí zaměstnavatel...

k2
hodnocení

0x

Vy nevite, co chcete, ale chcete za to dat cim dal tim mene penez...

poradte.cz/...

virus*
hodnocení

0x

Já mám velmi dobrou zkušenost s Hondou HR-V 4x4. Je to benzín a v terénu a v zimě nemá chybu. A ty řeči o cenách ND jsou blbost,např. již zmiňované destičky jsou za cca 400,- Kč a s ostatními díly je to samé v bledě modrém.Pokud máte zájem,o jedné v dobré ceně a samozřejmě i v celkovém dobrém stavu a vzhledu bych věděl.Takže at se Vám daří ve shánění a hlavně nedejte na rady lidí,kteří nevědí a přesto radí jako zasvěcení.

stihl
hodnocení

Proc se nejaky uzivatel chce hadat s cloveke s branze? myslis si,ze tydne neprodavam dily na 20-30 ruznych aut? nejdenam se serviskama a a neresim ruzne problemy? vim jake auta maji nejlevnejsi a nejdostupnejsi dily a ktere se nejlip opravuji.

haldex od hondy? kde bych zhanel na vrakacu? u koncernu zavolam a mam do druheho dne todle by my stalo mesic

virus*

Nehádám se,já píšu s vlastní zkušenosti a jen pro zajímavost..kolik haldexů na Hondy jste prodali? Já jezdím s haldexem na Hondě 10 let..najeto ca 200000 km a žádný problém.Takže mne nějaké diskuse tzv. zkušených a znalých po internetu,kteří čerpají z vyčtených informací,nechávají v klidu.Ale přece jen si neodpustím poznámku..to haldex má jen Honda?..a poruchový je nejvíc právě u Hondy?..anebo ten úsudek o nespolehlivosti haldexu vychází jen z toho kolik haldexů se kazí u tzv. koncernů? (..a nebyl bych to já,kdybych si neodpustil poznámku..je dobře,že s dodavateli jednáte po telefonu,protože s takovým psaným projevem (myslím pravopis),který předvádíte zde na poradně,by se asi každý dodavatel oklepal odporem a přemýšlel by s kým to vlastně jedná .

k2

Pan je hlavne znalec nebouranych fabii TDI:

poradte.cz/...

poradte.cz/...

cutter1*
hodnocení

0x

Jestli máte ještě zájem prodávám golfa IV 1.8 20V 4x4 s tažným viz : auto.bazos.cz/...

fiatbrava
hodnocení

primarn chci kombika. ma to auto ESP? vic informaci o servisu, rozvody,spojka a cena.

cutter1*
hodnocení

0x

dyžtak mi napište na mail cutter1@centrum.cz nebudem to řešit zde

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]