Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Psi a jiná zvířata - prdí?

Od: jiskra® odpovědí: 27 změna:

Zdravím a předem se omlouvám za tuto neestetickou otázku,ale fakt mně zajímá,jestli jste někdy slyšeli ulevit si psa,kočku nebo jiné zvíře. Čtrnáct let jsem měla psa,ale fakt jsem to neslyšela. Občasné hlasité říhnutí ano,když se po jídle svalila na břicho,ale prdík ne.Docela často hlídám dceři kocoura a také nic.Tedy ne,že by mi to nějak chybělo *smich*,ale mají třeba zvířata nějaký trávicí enzym , který lidé nemají a tudíž jim jídlo proběhne střevy bez kvašení a následného nadýmání? Děkuji všem,které moje otázka nepohoršila,ale když něco nevím,tak se ptám.;)

27 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Větry našich čivav jsou vždy tiché, ale v autě občas musím rychle větrat ...

wanesa*
hodnocení

3x

:)Mám dvě kočky a jedna prdí.Druhou jsem za 5 let nepřistihla ani jednou.Ale ta co prdí,mě dokáže kolikrát zvednout z gauče a jít od ní pryč,protože to je dílo:) není to každý den,asi tak cca 1x za měsíc...

mrsgekko*
hodnocení

2x
Náš pes nás tím budí ze spaní..
Jde slyšet do mezipatra na chodbě..
Před sousedy se stydím. :-D
hodnocení

Mohu se zeptat na rasu Vašeho miláčka?

mrsgekko*
Není to miláček, je to satan :-D
Anglický bulterier
hodnocení

Ptám se proto,že jsem si vzpomněla na letní grilovačku u kamaráda na zahradě. Peklo se prase a když bylo to dílko hotové,tak jsme se sesedli ke stolu na baštu asi 15 lidí . Při tom gáblíku by byl slyšet i pověstný špendlík,jaké bylo ticho. No a vtom se právě ozývaly ony nezaměnitelné zvuky a zápach. Nikdo z přítomných pánů se k tomu nehlásil,tak to nakonec svedli na chudáka labradorku,která si spokojeně pod stolem pochutnávala na uchu z prasátka. Protože je pes němá tvář,nebránila se a prý mlčení je souhlas *smich*.

doplněno 08.09.15 14:49:

Bulíci jsou krásní,mají pohled který odzbrojuje,ostatně jako všechna zvířata*slunce*

figurek*
hodnocení

1x

jistěže psi prdí. A pořádně. Ten jejich smrad je ještě k tomu takový jakýsi divný a nelidský, skoro jak od čerta.

martinaa*
hodnocení

1x

Zdravím, hadi taky prdí *smich*, sice ne moc nahlas, ale v noci to z terárka občas slušně lupne *smich*

hodnocení

Tak to je mazec *smich*.

rasekvasek*
hodnocení

1x

Měl jsem pudla středního,prdět jsem ho nikdy neslyšel,ale cítit,to ano,a velmi*blee*

Takového taky máme. A taky chrípe a slyčel jsem i bouři v jeho střevech; to bylo po tom, co jsme kvůli jeho pr§jmu nasadili hladovku.

Psi a jiná zvířata - prdí?

hodnocení

0x

Také zdravím. Ano, psi prdí. Ten náš se svých prdíků i leká. *smich*..Mrkněte i do diskuze, která zde na toto téma proběhla:

poradte.cz/...

hodnocení

0x

já myslím, že se to odvíjí od "zdravosti" zažívacího traktu a stravy, takže proč by na tom zvířata nemohla být jako člověk - někoho neuslyšíte nikdy, jiného pořád... naše tři kočky jsem nikdy nepřistihla, ale většinou jsou venku, tak nemám kontrolu ;) naše čuba zřejmě prdí neslyšně, ale občas (v autě) ji cítím... teda, pokud se na ni nevymlouvá někdo z lidské posádky :-D

doplněno 08.09.15 14:30:

jo, ta labradorka by to klidně mohla být - zvířata se nijak neostýchají...

doplněno 08.09.15 14:33:

ještě jsem si vzpomněla na našeho minulého psa, který se strašně bál jezdit v autě a vždycky při jízdě se začal autem linout "průjmový" pach, jak chudák pes trpěl...ale udržel to...:-D

hodnocení

0x

Minulí psi prděli potichu, ale smrad byl strašlivý. Tahle malá, ta prdí velmi málo, ale zato velmi silně a vždycky poskočí, lekne se a snaží se dohlédnout na zadeček. A nesmrdí, je jen hlasitá. :-D Nevzpomínám, jak se jmenoval anglický spisovatel, který psal o domácích zvířatech. Jedna povídka patřila snad boxerovi, kderý bzdil tak ukrutně, že to bylo pro všechny naprosto nesnesitelné. Veterinář-spisovatel našel člověka, který ztratil čich a tak pes nakonec našel milující domov.*sok* To je moc krásná knížka. Kdo si vzpomínáte, jak se jmenovala? Určitě jste ji četli všichni.

doplněno 08.09.15 16:25:

Děkuji, je to Heriot. Je úžasný! Každá jeho knížka se čte, jako když se cucá dobrý bonbon. :-D

hm*

James Herriot (ten spisovatel).

babusa*

James Herriot,mám od něj několik knih,v které to je si ale nepamatuji.názvy co mám,jsou:Zvěrolékař mezi nebem a zemí,Když se zvěrolékař ožení,Zvěrolékař a kočičí historky,Zvěrolékař a psí historky,Zvěrolékař opět v jednom kole.Nevím,jestli jich napsal víc,ale tyto mám a ráda jsem je četla.Typovala bych tu příhodu na ty psí historky.:-D

bagar*
hodnocení

0x

No jasně že ano. Většinou si toho u psů všimnete až když musíte vyvětrat *smich* Ale zrovna včera si ten náš prdnul hezky nahlas, sám se lekl, vykulený oči a furt si čuchal k zadku:-D

mcmerkurion*
hodnocení

0x

nejenže prdí,ale taky chrápou,a jak...aspoň ten náš blbec...

hodnocení

O chrápání vím,stafordka naší dcery chrápe jak dřevorubec :-D.

hsrwet
hodnocení

0x

Želvy taky prdí. :)

macik51*
hodnocení

0x

Stejně jako lidi, některý víc, některý míň*smich*

medvedice

A stejně jako u lidí, je to způsobeno nevhodnou stravou. :-D

Medvědice, to je otázka skoro do pranice. Luštěniny nejsou vhodnou stravou pro lidi? A přesto prckají. :-D Vtip z doby komančů, když nic v obchodech nebylo: Pán si pšouknul a druhý mu poklepal na rameno a zašeptal: Kdepak se dostanou koupit fazole?

medvedice

Babkazov, já se zase válím smíchy, když si představím smečku vlků, která právě ulovila bizona a běží si k němu koupit do supermarketu fazole a obiloviny. Pes je totiž masožravec a po mase neprdí.;)

hodnocení

0x

Mám už čtvrtého psa, ale prděl jenom jeden a dost zapáchal, taky měl celý život velmi špatné zažívání, takže jsou dvě možnosti, buď je zvíře špatně krmeno nebo to jke vrozený problém.

hodnocení

0x

Nedá mi to, musím přidat prckací video. Zesilte si zvuk!

hodnocení

Děkuji,válím se smíchy...*smich*.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]