Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, máme 4.měsíčního psa Am.stafordšírskýho bulteriréra a ať sní cokoliv hrozně prdí, mám strach jestli to něco neznamená.Děkuji za odpověď
Štěňata všeobecně prdí s překvapivou intenzitou. Naše BOC v uvedeném věku prděla strašně, navíc potichu, čímž nás často donutila k úprku z jejího okolí. Lehávala mi pod nohami při práci na PC, což nebylo zrovna ideální... Nyní je jí rok a půl, prdí stále, ale méně, za to však nahlas, což je varováním. Už tolik nesmrdí, ale stejně se jí klidíme z cesty. Prdí v nám známých okamžicích - např. když si líže pipku, obvykle jí unikne písknutí, když prostě stojí a někam čumí, prdne si trochu basem a tváří se nepřítomně... Všichni psi pak s oblibou prdí ve společnosti lidí neznalých jejich záliby a zřejmě mají jistou radost z nejistých vzájemných pohledů členů společnosti. Váš psík je zdravý a stejně jako malé děti prostě prdí. Vždyť je to tak zdravé...
Já mám tři pudličky y občas si některá taky uleví.Stojí to zato.:D
Nemyslím si, že by to nějak ohrožovalo zdraví pejska.Pokud mu jinak nic není.
Zkuste si něco přečíst zde.
Nemáte zač.Strejc to hezky popsal.
Pro stafbulíky typické máme šesti letou fenku a občas nás ta intenzita až překvapí :DDD taky dost záleží na stravě, po superprémiových granulích je to o dost lepší než například při doma vařené stravě. ať vám pejsek dělá radost
ted krmime pro planem (jehneci a ryze), je to teda lepsi, ale az dodelame pytel chceme prejit na acanu, pry je to po ni lepsi.Tak uvidime.
Acana a ProPlan nejsou špatné, až na ty obiloviny, ale já je mám v Hillsu taky. Já tím chtěla říct, že to je to samé. Jestli chcete něco lepšího, porozhlédla bych se v nabídkách po Holistických krmivech. Co pejskař, to názor.
http://www.salac.cz/ třeba tady mě zaujalo krmivo H-Allergen, výborné složení.
Hodně lidí si chválí český Brit Care krmeni.cz/...
A také na First Mate jsem slyšela chválu. dobrekrmeni.cz/...
Saruško, malá, osvědčená rada. Pokud nebude jiná možnost, kupte malé balení na zkoušku, nebo poproste o vzorky. Spíš u výrobců (české značky). Já jich vyškemrala asi 20 a jsem moc ráda, protože ani jeden u nás neprošel. Když už psovi voněl a chutnal, tak se poblinkal (moc mastné), nebo měl řídkou stolici. Většinu očuchali a znechuceně odešli.
Mě po tom Hillsu psi neprdí. Možná od nich zkusit Hills senzitiv, ten je bez obilí. Já krmím kuřecím Hillsem, tam nadávají na soju. Ale mám zdravé psy, tak nevím.
kdyz on nam ten nas vsezravec sezere uplne vsechno, je mu to jedno, zkousela jsem brit care maly pytlicek sezral a nic mu nebylo, ale prdel porad, ja si prave myslela ze po tom malym pytliku se nic nepozna, kupujeme 3 kg vetsinou, ale prechazeli jsme z friskies(byl zvykly od mala, po tom strasne prdel) na brit a pak z tech britu jsme sli na pro plan.Na penezich moc nezalezi, nebude nam vadit kdyz to krmeni bude trochu drazsi, ale je tu problem, ze kazdy rika neco jineho a kazdemu vyhovuje jine krmeni.Zkusim se podivat po tech odkazech jak mi byly doporuceny
doplněno 24.11.10 11:29:dobre podivam se po nic dekuju za rady
Nové bezobilné řady acany jsou rozhodně lepší než proplan nebo hills, tam platíte především za značku a ne za kvalitu. Sama jsem se výběru granulí hodně věnovala a po neúspěšných pokusech krmíme syrovým masem, kostmi a zeleninou a konečně je vše ok, takže moc doporučuju každému, kdo tomu věnuje trochu přemýšlení a času (max 10 minut denně).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.