Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
snad mi někdo poradí.. Máme doma malého jorkšírka, v květnu mu budou 3 roky, maličkého jsme ho naučili na Royal Canin, teď jsme cca půl roku měli krmivo FitMin.. Ale začala jsem koumat recenze na granulky a chtěla pejskovi dopřát to nejlepší, tak jsme zakoupili Orijeny s příchutí ryb a náš pejsek to nechce.. Sní je jedině zakapané olivovým olejem.. Pokud je namixuji s Fitminy co měl, sní jen krmivo FitMin a Orijeny vyplivne.. Nemůže mi někdo poradit kde je chyba? Myslíte že kvalitní krmivo mu prostě nejede? Nechci ho už krmit nekvalitními granulkami, chci ať má něco opravdu kvalitního.. Má otázka zní, je nějaká možnost že by tyto granulky po čase začal jíst?
Dobrý den, a zkusila jste i něco jiného, než jen granule? Možná budete udivena, jak bude pejsek baštit, když dostane maso s rýží nebo zeleninkou. Pokud chcete zůstat u granulek, tak používejte stále stejné - v podstatě je to jedno, jakou náhražku koupíte. Také se podívejte viz odkaz. Zdravím!
P.S. Když jsem měl pejska, tak také jistý druh granulek odmítal a nevzal je nikdy (kupodivu ty drahé).
Též jsem krmila granulemi... Fitmin a pes nechtěl nic jiného. A protože jsem si něco precetla o granulich, ze nejsou tím nejlepším, čím můžeme svého psa krmit, presla jsem na doma pripravovanou stravu... A psovi chutna daleko vice než ty granule. Je primo nadšený. Takže za me už granule nikdy vice. Pokud chcete u granulí zůstat, tak mu je i nadále kapejte tím olejem, když mu jinak nesmakuji.
To stejné bylo u nás,i když mám kočky...Orijen.Acana-prý to nejlepší na trhu a musela jsem to dát venkovním kočkám...Ale ted jim zachutnaly N&D.Kvalita výborná ...Zkuste to...
Moc děkuji za Vaše odpovědi.. My prckovi jednou do týdne vaříme kuřátko a zeleninku s nudlemi či rýží, pejsek to má hrozně rád, ale chtěla bych i krmit granulkami.. Právě jsem si říkala jestli to bude pro pejska dobré stále kapat olejem.. Počtu si i diskuzi o granulkách z odkazu výše, děkuji!
Už jsem to rady psala několikrát. To, že se nám složení granulek líbí, že nám voní, že si o nich myslíme jen to nejlepší, to naznamená, že to psovi bude chutnat. Když jsme odešli od Roylek, hledala jsem jiné, které by tu polskou hrůzu, plnou kukuřice, nahradily. Kamarádky mi daly po hrstičce svých granulí pro malé psy, v obchodě mi prodali po hrstičkách. Měla jsem jich asi 15 hrstiček. Nežrala a vypadala, že raději pojde hlady. Konečně se jí zalíbily ProPlan kuřecí mini. Neměla z nich pěkné hovínko. Tak jsem hledala dál a objevila jsem K-9. Ty ji sedí, má je ráda, hovínka má pěkná. Jednou mi dovozce dal jako pozornost úplně luxusní, malé velice chutnalo, ale začala se strašlivě drbat. Než mi došlo, že je to z granulí, tak jsem odblešila, odčervila, vyměnila šampon, nekoupala. Až pak mě napadly nové granule. Vysadila jsem je a za tři dny byl klid. Pohledejte na netu obchod s granulemi, vyberte značku, která má dobré složení a kupte vzorek v obchodě, kde pytle rozvažují. A až pak kupte celý pytlík nebo pytel. A u nich pak zůstaňte.
Tak zkuste jiné, kvalitní.. ted už doufám víte, že RC jsou pěkný hnus(podobně je na tom Hills, Eukanuba, marketovky, Purina..) tyto granule opravdu NE.
Ale třeba by mu chutnalo i syrové maso, kdo by taky chtěl žrát jen suché granule, že.. tady pokud byste měla zájem si můžete něco nastudovat: manwe.eu
Z kvalitních granulí jsou tyto: Wolfsblut, Acana, TOTW, Essentials, Artemis, Marp, Barking Heads..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.