Nejste přihlášen/a.
Zjistěte, kolik pes váží a podle váhy kupte spot. Dá se koupit v lékárně, u veterináře a některé zverimexi ho mají. Já, vee vaší situci, bych zašla na veterinu, představit psa veterináři. On si ho poslechne, prohmatá, zkontroluje, jestli nemá přerostlé drápy a okomentuje. Dá vám odčervovací pilulku, protože blechy, ty potvory, přenášejí i vnitřní parazity a aplikuje i ten spot. Pak už budete vědět a koupíte sama, kdekoliv.
Když zavřu jedno oko, myslím si, že pod 500,- kč byste se měla vejít.
Ještě psovi čichněte k uším. Smrdí mu moc? Netřepe hlavou? To ale vet také ohlídá.
Eivlis, jak to dopadlo? Písněte!
doplněno 06.02.15 18:43:No, vida. Konec dobrý, všecko dobré. U toho veterináře nemusíte čekat. Můžete jít bez psa, ale musíte vědět, kolik váží. Odčervovací tablety jsou i v lékárně.
Dekuju za zajemPsa jsme doma poradne umyli samponem a v lekarne jsme mu koupili jakesi ampulky, ktere nam lekarnice na blechy doporucila, ze jsou nejlepsi a zabiraji velmi rychle.Po case to mame opakovat.Nehty ma hafik v pohode.Mela jsem kdysi pitbula 15 let nez odesel a nehty jsem mu strihala pravidelne, takze mam bohate zkusenosti,ale tento hafik je ma v pohode a vnukla jste mi myskenku jeste k dr.na odecrvneni, tak jak bude chvilka, tak tam s manzelem skocime, protoze u veterinare jsou fronty cekani na nekolik hodin,uf.Dekuju moc za vase rady, moc nam pomohly..
Dobrý den, hlavně to chce klid a nepropadat panice. A podívejte se, že v tom nejste sama.
Blech je nějak strašná spousta. A to jsou blechy psí - ty na člověka nejdou . Zdravím!
poradte.cz/... poradte.cz/... P.S. Já jsem používal Diffusil Forte.
Šampon na blešky , ty jsou super a pak obojek scalibor. Jenom pozor na různé obojky proti blechám, stalo se mi, než jsem našla ten správný, že měl pes na jeden odblešovací obojek dost špatnou alergickou reakci, ne kožní, ale přestal jíst a byl apatický.Potvrdil mi to i mvdr.Hned po vyšetření mi řekl at obojek sundám, a do 24 hodin výrazné zlepšení. Takže máme scalibor a je ok.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.