Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Psí blechy všude,pomoc

Od: kopecka odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, Máme problém s Blechami a přečetla jsem si už spostu věcí a pustím se do toho... ale chci se zeptat jestli někdo nevíte kolikrát se pes má mýt vodou a šamponem proti blechám ( náš šampon je prý šetrný vuci pokožce) a jestli mu to nijak neškodí... když se víckrát koupe, a musí se vyčesávat? Budu vděčná za každou odpoved a pomoc už nevíme co s tím... Moc Děkuji :( :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Rada snadná - držte se návodu, který je uveden na lahvi šamponu proti blechám, nebo na přibalovém letáku. Také je vhodné vydenzifikovat byt Biokillem, poněvadž blechy budete mít všude.

hodnocení

0x

My jsme v podobné situaci použili antiparazitální šampon RIVAL. Koupel jsme zopakovali druhý den znovu a bylo po blechách. Navíc tento šampon poskytuje ochranu po další čtyři týdny. po koupeli je třeba psa dobře vysušit, naše fenka naštěstí nemá problém s fénem. Vyčesávat pak už není třeba, blechy při koupeli doslova odplavou...

Psí blechy všude,pomoc

hodnocení

0x

Přesně tohle jsem řešila minulý týden a kocourka k tomu navrch. Blechy a ušní svrab, který prý od kocoura chytil i pes. Ani se o tom už nebudu rozepisovat. jsou přípravky, které určitě pomůžou, ale nevíte, jak na ně které zvíře bude reagovat. Mému kocourkovi nevyhovuje Stronghold, nebo nebylo správné dávkování. V těchto chvílích jsem z toho zrovna ve stresu. Blechy tedy opravdu chcípají, ale kocourek se netváří dobře. Pes to nese na jedničku. Taky jsem koupala a blechy okamžitě umíraly a odplavily se, viděla jsem to na vlastní oči a pes byl čistý, ale za tři dny to začalo znova. Po aplikaci Strongholdu se to výrazně zlepšilo, ale na jak dlouho, to nevím. Také jsem zkoušela koberce a vůbec všechno vystříkat tím Biokillem, ale bylo to marné, ty bestie bleší všechny nezabijete a po krátkém čase jsou nanovo. To byste se asi musela trefit na každou tu mrchu.

pt®
hodnocení

0x

Nedávno jsem řešila také blechy u psa. Koupání šamponem proti parazitům nepomohlo. U veterináře jsem koupila pipetu podle složení, byla dražší, ale zabrala. V pipetě je vlastně něco, jako jed, kape se mezi lopatky na zádech, na kůži, ne na chlupy. Poté jsem ještě pár blech při prohlížení a česání (hustým hřebenem) psa našla, ale byly mrtvé. Od té doby nic. Místo stáleho koupání psa v těchto sychravých dnech, zkuste zvolit pipetu podle složení a váhy psa. Doma všude řádně a několikrát vyluxovat a vystříkat sprejem proti parazitům i pelíšek a místa, kde pes často polehává. - pt

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]