Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit psích blech

Od: sdwsddf odpovědí: 4 změna:

Ahoj

mam Německýho ovčáka,ma krasnou hustou srst.. Přes leto nosil obojek proti blecham a klištaum to bylo ok,ale pak jsme mu ho sundal,a najednou ma všude v srsti takovy ty černý vajíčka,a když chvili hledte tak zanedlouho vždy proleze nějaká ta blecha .. Už sem mu dal frontline ale to je na ho**not to nefunguje .. nevíte někdo jak se mame zbavit psích blech? Nebo spíše máte nějake doporučení na nějaké spreje? Nebo šampon? (nehledě na cenu) dik

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ronyx*
hodnocení

1x

Zdravím,
shodou okolnstí podobná otázka tady kousek vedle je. Takže jen zkráceně - nedoporučuju spreje a pod. jsou to zbytečně vyhozené peníze, protože nikdy tím sprejem nezlikvidujete 100% všechny blechy a k dalším problémům stačí, aby přežila jedna jediná blecha a máte o zábavu na další období postaráno. Takže doporučuju navštívit veterináře a nechat si tam doporučit tablety a roztok pro postřik bytu. Více o mém problému s blechami (sice u kočky, ale zvíře jako zvíře) popisuju v odpovědi zde poradte.cz/...

jo jo ))pravda .))já tuhle odpověď taky našla nedávno a hned jsem si to uložila ))sice dáváme obojek na klíšťata))ale to s těma blechama mě dost vyděsilo))a jinak - náš chlupáč je alergický na ty kapky do srsti ((po aplikaci se chudák mohl udrbat ((takže díky moc ronix))

hezký den sépi

xixi*
hodnocení

0x

Proč jste mu sundal obojek proti blechám? Na to je ještě hodně brzo. Já psům sundávám obojky proti blechám jen v době silných mrazů, jinak nosí celoročně.

Pro odblešení mám dobré reference na Arpalit Neo sprej. Použít podle návodu na psa a vystříkat i pelech/boudu. Kůra se musí většinou opakovat.

bohemica*
hodnocení

0x

Obojek má účinnost jen několik týdnů nebo měsíců, zálrží na značce a co uvádí výrobce. Většinou působí déle proti klíšťatům a kratší dobu proti blechám, taklže je v podstatě jedno, že jste obojek psovi sundal.

Všeobecně ztrácí běžně dostupné a propagované prostředky účinnost. Vy potřebujete ošetřit nejen psa, ale i veškeré prostory kde se pes pohybuje a potřebujete zlikvidovat blechy ve všech vývojových stádiích.

Doporučuji koupit si v lékárně nebo u veterináře Neostomozan. Je to ověřený, silný, účinný a levný prostředek.

Na této poradně se to už podrobně probíralo, zadejte si zde heslo "Neostomozan" .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]