Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chci psa, ale táta mi jej nedovolí

Od: denisa* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den je mi 11 let a moc bych si přála pejska už si ho přeju hrozně dlouho moc by mi pomohl překonat všechno já jsem totiž přišla o mámu v 8 letech a mě je to pořád líto odstěhovala se od nás a od tý doby sem jí neviděla a ani sem si ní nepsala na mobile já si hrozně přeju pejsánka a uvědomuju si že je to závazek na 15 let táta ho nechce ptala sem se ho a on říkal ani přes mou mrtvolu ten ho nikdy nebude chtít a bratr si myslim že ho taky nechce a sestry sem se ptala a řikala že je jí to jedno já bych nezanedbala péči achjo asi ho nikdy nebudu mí t no jo no *plac**plac**plac**plac**plac* ras mám ráda hodně

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ukulele*
hodnocení

2x

zajdi si do nějakého nejbližšího útulku pro psy a oni Ti velice rádi půjčí pasa na hraní, nebo na vycházky...

kozoroh*
hodnocení

2x

Kouknout se do útulku a zkusit přemlouvat a aspoň přemluvit tatínka, aď se tam podívá taky. A tam se zeptat jestli by sis s nimi mohla hrát a atd, nebo se zeptat sopusedů, jestli mají pejska, jestli by sis s ním nemohla hrát. A třeba, jestli by jsi chtěla pejskům v útulku pomoct, tak jim tam třeba přispět.

Hodně štěstí.

hodnocení

2x

Podívej se zde, něco podobného se zde již řešilo: poradte.cz/...

macach*
hodnocení

0x

Ahojky, je mi ti líto, ale alspoň víš na čem seš.

Já jsem dostala od dědy rybičky.Když jsem přišla za školky domů, mamka mi je spláchla do záchodu:(no, už je to aasi 25 let zpátky, ale stejně si na to často vzpomenu:)

Měj se hezky papa

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]