Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak může pes přibrat?

Od: barcag98* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli nejsou nějaké přípravky nebo něco po čem by mohl pes přibrat? Máme fenu Moskevského strážního psa a je docela hubená a řeklo nám to už více lidí. Krmíme granulemi Best Choice Adult Giant. Popřípadě máte nějakou značku granulí, které jsou dobré a cenově dostupné? :)

doplněno 05.06.14 14:10:

Co třeba granula Acana nebo Eukanuba?

Jak může pes přibrat?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

elisek1988*
hodnocení

1x

Zaměřte se na skupinu granulí pro psy s větší zátěží, většinou mají v názvu energy. Já teď krmím granulemi Fitmin for life, našemu psovi neskutečně chutnají (ostatní jedl jen z nustnosti, když pochopil, že nic jiného nebude), takže přibral (u něj bych však potřebovala opak :) ), složení dobré a cena kolem 650kč za myslím 15kg.

doplněno 05.06.14 14:18:

Např Brit to má pod názvem Sport

doplněno 05.06.14 14:30:

Eukanubu bych v životě nekoupila. Porovnejte si složení premiového Brita a Eukanuby, Brit má lepší složení a stojí méně peněz. Eukanuba je jen o reklamě. Acana je skvělá, také jsem psovi kupovala, ale jemu to prostě nějak nejelo.

skye*
hodnocení

0x

Zkuste nějakou dobu krmit (nebo přikrmovat) štěněcími granulemi. Jsou více výživné a mají více energie.

hodnocení

0x

poradte.cz/... Jak je starý, kolik váží ten váš?

floro*
hodnocení

0x

Především je nutné vyloučit parazity. Odčervujete pravidelně? Kdy naposledy? Pak až řešte krmení.

micinka123*
hodnocení

0x

Kdy jste naposledy odčervovali Vašeho pejska? Pokud má červy, tak může hubnout kvůli toho ;) Já mám dobré zkušenosti s Britem (s modrým obalem) a za chvíli přecházíme na Brit Care (bílý pytel, ještě lepší receptura). Mrkněte se na to ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]