Nejste přihlášen/a.
dobry den, chci se zeptat jak to je kdyz si nedo chce obednat neco treba opicku z afriky, chcou po me 3500 Kc na dopravu. Napsaly mi adresu odkud je a volaly mi z afriky na mobil kde mi rikaly ze jestli sem cetla e-mail. Penize chcou odeslat pres sluzbu MoneyGram. Mate nekdo zkusenosti? Diky
je to podvod úplně veliký! Jen se chtějí dostat k tvému účtu, k tvým penězům. Utíkej co nejrychleji a zamazávej po sobě všechny stopy velice pečlivě! I kdyby sis vzala do hlavy, že opičku chceš a ikdyby ti ji opravdu, přes porušení veškerých zákonů, které zakazují dovoz živých zvířat, dovezli, uvědom si, co všechno opička k životu vyžaduje. Podívej se, na kolik věcí se ptají majitelé psů, kteří sežerou všechno, spí v posteli i venku v boudě a rozumí jim každý veterinář. A přesto tolik lidí neví, co se psem, když mu něco je. Myslíš, že opičku zvládneš? Ufinancuješ? Neblázni! Ani omylem!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.