Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chci se zeptat .. Moji kočce ted bude v cervenci 2 roky. Kdyz si s ni hraju a pískám tak se ke mě tulí,mnouká,hazi na me ocka,pritiskne ke me čumák a porad za mnou chodí i když jdu třeba do koupelny na wc.. prosím poradte mi čím by to mohlo být a jestli vůbec se ji to líbí kdyz pískám nebo ne. nebo jestli ji to je neprijemne?
Něco podobného má kočka vyvádí i když třeba jen zpívám nebo na ně z legrace mňoukám. Některé tóny je prostě asi "provokují"nebo připomínají mňoukání jiné kočky. Kdyby se jí to nelíbilo, tak za tebou nechodí a uteče.. Občas takhle kočky škádlím když si hrajeme a pozoruju jejich reakci a mám z nich hroznou legraci..
Žádnou vědu bych za tím nehledala.
Dobrý den, já do hlavy té kočičce nevidím, ale pokud se takto chová, tak ji to určitě nepříjemné není - řekl bych, že spíše naopak a je spokojená za zájem. V případě, že by ji to bylo nepříjemné, tak by asi neragovala nebo utekla stranou.
Zdravím!
poradte.cz/... Ale jasná odpověď tam není. Pravděpodobný mi docela přijde ten reflex na pískání koťat.
A nemůže to být tak, že to Vaše pískání (popř. zpívání, mňoukání) bere jako "nářek" a tím tulením a chozením za Vámi se Vás snaží "utěšit"? Tzn. nemusí jí to být zrovna příjemné, ale cítí z toho potřebu být při Vás. Ale nemusí to tak být, nejsem zrovna milovník čtyřnohých koček (mám raději kočky dvounohé).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.