Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kočka - její reakce na pískání

Od: shaki* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den
Chtěl bych se zeptat na jednu otázku.Když zapískam na svou domácí kočku, tak se začne mazlit a chodí za mnou..když zapískám na venkovní kočku tak nic...nevíte proč na to tak reaguje? děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

morena*
hodnocení

0x

Tak to by mě taky zajímalo ale spíše to, že mám pocit, že kočky to pískání právě moc nemají rádi. Ty moje se ke mě přitulí tím stylem, jakože ,,už toho nech, rve mi to uši,, :) Kdoví proč to tak je *nevi*

des*

Odjakživa se říkalo,že je kočka falešné zvíře.Funguje pouze na základě instinktu.Takže když na ni pískáte,čeká nějakou potravu,nebo mazlení.Na pískání,ji lze i odehnat.Záleží na tom co ji naučíme.

elda*

To mluvíte spíš o psech, ne? Jak může být kočka falešná, když si, na rozdíl od psa, dělá co chce? Řekla bych, že je to spíš naopak...

metallica*
hodnocení

0x

kdysi mi někdo řekl, že zvíře jakíkoli zvuk slyší 7 krát více.

doplněno 07.06.11 10:05:

a naopak na kočkách se mi líbí, že je svá a nejde moc předělat což se mi líbí

doplněno 07.06.11 10:07:

...já mám ještě takový poznatek...nedávno jsem zjistila, že moje kočka asi miluje savo*smich*ne, že ji tím krmím, ale šla jsem savit koupelnu a wc a on přišel a začal se vyvalovat spokojeně...a pokaždé když jdu savit tak hned přiběhne a s radostí se vyvaluje*smich*

elda*

S tím savem je to docela známá věc, nejste jediná:) Prý jim to připomíná "kocouří vůni", to jsem ale jen slyšela...

metallica*

aha*smich*já si říkala, že na tom nějak moc ujíždí

kejki

Tak jí kupte někde třeba od útulkářek šantu, to budete koukat *smich*. Sparta to cítí přes obálku už od poštovní schránky a obálku osobně rozbaluje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]