Nejste přihlášen/a.
Hezký den, máme malého knírače. U malého knírače nám vyhovuje jeho temperament a schopnost přizpůsobit se majiteli Př. chci jít na dlouhou procházku, tu zvládne lehce, ale příší den jsem nemocný a on spokojene vydrží v pelechu. Koukal jsem po nějakém větším psu, který by byl celoročně venku a vlastnosti a srdečnost psa mně navedly na Entlebušského salašnického psa. Jaký vlastně je? máte někdo s ním zkušenosti? nebo postřehy od lidí kteří ho mají? Budu rád za každou radu a odpověď. Děkuji
poradte.cz/... Tak nevím, jestli se kníračci v republice tak rozšířili, nebo se jedná o stejného tazatele. Takového, který kníráčka nechá na pelechu, sám z dlouhé procházy omarodí, ale stejně uvažuje nad velkým psem. Ještě by bylo fajn, kdyby tazatel nakouknul do prasátka, kolik tam má korunek a zamyslel se nad tím, kolik takové štěně stojí.
Ne, jedná se o náhodu já tu jsem na poradně poprvé knírači malí jsou hodně rozšíření... a tomu našemu je už 11 let
Velkým psem ani není. Chtěli bychom spíš partáka k tomu, kterého máme (ne z důvodu aby se nenudil, ale proto, že prostě chceme dalšího psa). Cena za nákup psa je ta nejnižší položka v životě psa. Nám se Entlebušský salašnický pes líbil, ale nevíme jak se chová? a jaký vlastně je... z pouhého popisu psa na netu to rozhodně nevyčteme
wax, omlouvám se za tohle podezření. Váš kníráček ještě požije. Moje se dožila 15ti let. Po 10.roce byla kapku svéhlavější a byla také nerudnější. Měla ráda svůj klid, potkávala ráda svoje kamarády v psí i lidské podobě. Nemusela štěňata, která jí lezla na její terén. Proto si to se štěnětem velké rasy ještě chvilku rozmyslete. Už je jaro a budou začínat psí výstavy. Pohlídejte si je a jeďte navštívit. Obejdete výstavu, okouknete mnoho ras, dáte řeč s chovateli, kteří se vždycky rádi pochválí se svým psem a vědí naprosto všechno o své rase. Uvidíte všechny psy v reálu. Sáhnete, očicháte, pohladíte, vzdychnete
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.