Nejste přihlášen/a.
Ahojky lidičky
Jsem terka a je mi 14 let nemám zvířea rozhodla jsem se pro fretku. Moje otázka zní je fretka smradlavá a musí se holčička vykastrovat aby sem jí mohla mít za domácího mazlíčka a né na rozmnožování. Nebo je lepší kluk a musí se taky nechat vykastrovat . Prosím pomoste mi dali by jste mi kontakt na někoho kdo by byl ochotný mi ukázat a zdělit něco o fretce a mohl by mi jí nabídnout a prodat
předem děkuji za odpovět
tereza
3x
Fretka se chova podle toho jak si ji vychovas a vymazlis, muze to byt mazlik, ale take to muze byt pekna kousavka! A dobra vychova je obetovani hodne sveho volneho casu!
Nepises, jestli o Tvem zameru s fretulkou vedi rodice - neporizuj si ji proti jejich vuli, bez jejich souhlasu, urcite budes potrebovat jejich spolupraci a nekdy i pomoc!
A jeste me napadlo, zanedlouho asi pujdes na stredni skolu nebo ucnak, budes mit stale dost casu se zviratku dostatecne venovat?
doplněno 02.02.14 21:23:
@praivo:: myslím, že Terezka toto vlákno četla, když už se i tam ptala... ![]()
@praivo: tazatelka z původního dotazu může být shoda jmen i přibližného věku. Ta dnešní Terka je téměř jistota...
Tak tak, kamarádka měla freťáka a pěknýho parchanta, málem mi prokousl nosní přepážku, když jsem se k němu sklonila. A samozřejmě smrdí, každé zvíře smrdí. Údajně ale smrdí víc sameček, který značkuje území, jinde zase píšou, že samička smrdí stejně. Anální žlázky používá pouze v sebeobraně, takže pokud bude v klidu a budeš ji dobře vychovávat, aby byla zvyklá na různé situace, neměl by být problém. Po kastraci se má zápach výrazně zlepšit, ačkoli i potom je fretka prostě cítit tak, jak jde cítit pes nebo kočka.
Je potřeba denně čistit klec a vybírat zbytky žrádla, které si fretky s oblibou schovávají různě po domečku.
2x
@hop: A že zakladatelka původního dotazu je taky Terka a píše VELICE podobným stylem, to ti není divné?
0x
Fuj, tu bych si domů nekoupil, bez urážky.
Nejde jen o zápach - ale když ti uteče, víš jak ti zničí byt? Kupuj si nové kabely, přehrávače atd.
Jestli jsi ale movitá, a chceš naštvat rodiče, tak proč ne.
Nechceš radši morče, činčilu, nebo osmáka?
né děkuji víš jaké mají činčily nemoce srdce zuby .
osmáka bych nechtěla měla jsem křečka ale chtěla bych něco věčího na mazlení a rodiče mi dovolili jen fretku
Ahoj jeslti jsi z plzeňského kraje, tak zajdi do ZOO v Plzni , a nahoře jak je ta farma, tak tam mají fretky a většinou tam u toho někdo je kdo ti poradí, myslím, že je tam i prodávají, svého času jsem taky měla zájem o fretku a byla jsem tam
já chci vědět jak dloho žije a vím že trohu smrdí ale jako co králík morče já fakt neví a to potřebuju vědět a někdo kdojí má tak bych tamzajela a cítila to dá se ten smrad odstranit tím že budu větratnebo jí vodit často na procházku nebo něcokoupitnějaký sprej poradte máte fretkunebo měli někdo jí má poradte
- Je to ucpaná anální žlázka?
- Anální žlázky
- Proc najednou pes smrdi?
- Kocourovi škube srst
- Maltézáček - pořád ucpané anální žlázky
- Problem s análními žlázami
- Anální žlázky
- PEJSEK-bolesti v zadní části těla - co mu je?
- Pes sáňkuje
- Anální žlázky - operace
- Hárání labradorského retrívra
- Pes se neustále převaluje
- Problémy u pejska
- Hemeroid u psa?
- Rozdrásané místo v srsti
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.