Nejste přihlášen/a.
Ahojky lidičky
Jsem terka a je mi 14 let nemám zvířea rozhodla jsem se pro fretku. Moje otázka zní je fretka smradlavá a musí se holčička vykastrovat aby sem jí mohla mít za domácího mazlíčka a né na rozmnožování. Nebo je lepší kluk a musí se taky nechat vykastrovat . Prosím pomoste mi dali by jste mi kontakt na někoho kdo by byl ochotný mi ukázat a zdělit něco o fretce a mohl by mi jí nabídnout a prodat
předem děkuji za odpovět
tereza
@praivo:: myslím, že Terezka toto vlákno četla, když už se i tam ptala...
@praivo: tazatelka z původního dotazu může být shoda jmen i přibližného věku. Ta dnešní Terka je téměř jistota...
Tak tak, kamarádka měla freťáka a pěknýho parchanta, málem mi prokousl nosní přepážku, když jsem se k němu sklonila. A samozřejmě smrdí, každé zvíře smrdí. Údajně ale smrdí víc sameček, který značkuje území, jinde zase píšou, že samička smrdí stejně. Anální žlázky používá pouze v sebeobraně, takže pokud bude v klidu a budeš ji dobře vychovávat, aby byla zvyklá na různé situace, neměl by být problém. Po kastraci se má zápach výrazně zlepšit, ačkoli i potom je fretka prostě cítit tak, jak jde cítit pes nebo kočka.
Je potřeba denně čistit klec a vybírat zbytky žrádla, které si fretky s oblibou schovávají různě po domečku.
@hop: A že zakladatelka původního dotazu je taky Terka a píše VELICE podobným stylem, to ti není divné?
Fuj, tu bych si domů nekoupil, bez urážky.
Nejde jen o zápach - ale když ti uteče, víš jak ti zničí byt? Kupuj si nové kabely, přehrávače atd.
Jestli jsi ale movitá, a chceš naštvat rodiče, tak proč ne.
Nechceš radši morče, činčilu, nebo osmáka?
né děkuji víš jaké mají činčily nemoce srdce zuby .
osmáka bych nechtěla měla jsem křečka ale chtěla bych něco věčího na mazlení a rodiče mi dovolili jen fretku
Ahoj jeslti jsi z plzeňského kraje, tak zajdi do ZOO v Plzni , a nahoře jak je ta farma, tak tam mají fretky a většinou tam u toho někdo je kdo ti poradí, myslím, že je tam i prodávají, svého času jsem taky měla zájem o fretku a byla jsem tam
já chci vědět jak dloho žije a vím že trohu smrdí ale jako co králík morče já fakt neví a to potřebuju vědět a někdo kdojí má tak bych tamzajela a cítila to dá se ten smrad odstranit tím že budu větratnebo jí vodit často na procházku nebo něcokoupitnějaký sprej poradte máte fretkunebo měli někdo jí má poradte
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.