Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
chtěla jsem se vás zeptat, zda někdo z vás nezná plemeno, které je podobné westíkovi. Přibližně stejně velký, opravdu je mu hodně podobný. Jediný rozdíl jsem našla v barvě. A to tu, že tento pes je černý.
Fotku bohužel nemám, psa již několik let vlastní sousedé, ale nikdy jsem si ho nevyfotila. Zajímalo by mě, zda je to jen kříženec, nebo existuje takový pes, ale černý.
Děkuji za odpovědi
poradte.cz/... Je třeba kousek vyrolovat. Kernteier, kairn terier? Mohl by to být on? Úžasný skřítek!
Není to Skotský teriér? skotsky-terier.hafici.cz/...
doplněno 10.01.13 19:54: Ale mohl by to být i ten Kernteriér jsou uplně stejné stavby těla jako westíci, jen mají hrubší srst jiné barvy. Jinak vyskytují se i v černé barvě
google.cz/...
Ale mohl by to být i ten Kernteriér jsou uplně stejné stavby těla jako westíci, jen mají hrubší srst jiné barvy. Jinak vyskytují se i v černé barvě
Nebo to není rasový pes. Je to podařený kříženec, který navíc nemá výstavní úpravu.
Když jde pes na výstavu, měl bybýt ve "výstavní" kondici. Je myšleno, že má mít fyzičku a předpisovou úpravu srsti. Má umět chodit a předvádět se posuzovateli.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.