Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, dá se bez většího problému v ČR sehnat tento teriér?
irishterrier.cz/... Přijímají rezervace. Psisko je to krásné, ale přečtěte si všecičko o povaze!
grifonekefram.estranky.cz/... Viděla jste někdy živého grifonka nebo brabantíka. Je to ten pejsek z filmu Lepší už to nebude s J.Nicholsnem.
Znám fenečku Tofinku, je úžasná! Nepočkáte na jarní výstavy? Tam uvidíte a od chovatelů se dozvíte úplně všecko z první ruky.
Pořád si nemohu vzpomenout, jaká to byla rasa pejska, který doprovázel Dorotku do země Oz. Byl to úžasný teriér, kterého jsem viděla na výstavě a byl mimořádný! Všichni diváci kolem výstavního kruhu se usmívali. Byl to takový rozčepýřený přerostlý skřítek.:D
doplněno 01.01.13 13:52: Jojojojo, na té fotce, to je on. Kernterier.
Děkuju, no my plánujeme pejska na červen, ted mě čekají příjimačky. Jinak ty grifonci a brabantíci se mi teda moc nelíbí. A nevíte kdy a kde budou nějaké ty psí výstavy?
Mate spoustu casu na vyber, tak vybirejte radsi podle povahy a potreb psa/plemene, nez podle vzhledu, rozhodne se to vyplati.
Seznam vystav najdete napr. na strankach CMKU tady cmku.cz/...
hafici.net/... O kníráčkovi jste neuvažovali? Je ve třech velikostech a čtyřech barevných variantách. Bílý, černostříbrný, pepř a sůl, černý. Všechny parametry jsou v odkaze. Měla jsem dva během 25ti let a musím vám říct, že jsou to skvělí parťáci pro vylomeniny, dokáží být ostří i laskaví. Je malý, ale stále je to pes, žádný povaleč. Je nesmírně inteligentní, chytrý, mazaný.:D Maminka tuhle rasu ocení, protože jakmile začnou pouštět chlupy, tak se vytrimují, ostříhají a je skoro na půl roku čisto, nikde ani chlup.
Irský teriér se samozřejmě dá sehnat...aktuální vrhy naleznete nejlépe v inzerci na stránkách klubu chovatelů terérů...www.kcht.cz
Je pravda, že vrhů během roku není mnoho, ale kdo chce sežene
Nebo projeďte stránky chovatelských stanic, většina dopředu uvádí zda plánují štěňata.
A povaha? Společenský, přátelský. Je to teriér, takže temperamentní pejsek. Jedná se o lovecké plemeno, ale je výborný i jen jako
rodinný mazel. Potřebuje pohyb, vhodné jsou psí sporty...
Srst se trimuje, ale není třeba se lekat není to nic složitého...dobrý chovatel ze začátku pomůže a poradí a pak už je to hračka.
Irčan je skvělé plemeno, na které nedám dopustit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.