Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krmení potěru

Od: sendihorak* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

rád bych se zeptal zkušenějších na radu ohledně krmení potěru.Máme na 100ks gupek,plat,mečovek,molly.Byl bych moc rád,kdyby z nich byl kvalitní chov,se kterého bych si dále mohl vybrat pokračovatele.

Zatím je krmím jen úmělým a nezdá se mi to jako nejlepší volba.Rád bych jim dopřál i pestrejší jídelníček.I z důvodu aby rychleji rostli a byly v lepší kondici.

Bohužel do přírody na živá krmení možnost nemám.Co byste mi doporučili?Mám na mysli třeba chov potravy doma.Ale jedná se o byt.

Díky za každou radu.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

2x

Nechají se koupit nitěnky, násada artemií a nebo i mražené "nitě" i artemie. Těmto živorodkám, taky hlevně "zelené" ideální je mražený špenát. Sušené hlavně kvalitní, Sera flora atd.

stribrnak*

zdravím,ještě pro potěr bych osobně doporučil jako dodatek MIKRY,mám je leta a jsem spokojen,

poté doporučím krmiva sak pro všechny druhy ryb,přikládám kontakt na firmu

můžete si zde vybrat spoustu krmiva,při větší objednávce dosti ušetříte,já krmivo objednávám jednou do roka,mají zde sousty velikostí.

poradte.cz/...

at se daří

ar*

Tak mikry nejsou špatné, ale pro živorodky by těch násad musel mít poměrně dost. To je spíše pro rozplavaný potěr jikernaček. Pokud by se odhodlal pěstovat násadu, tak by spíše byl lepší grindal, ale to neznamená, že by mikrama nemohla taky přikrmovat. Navíc se chystají pěstovat Halančíky a tam se mikry budou hodit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]