Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Močení ve větroni

Od: gino* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den,mohl by mi někdo zodpovědět jak se vykoná osobní potřeba ve větroni při dálkovém přeletu?

mám na mysli jak ženy,tak muže

děkuju za odpovědi

Gino

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

0x

Dobrý den, teoreticky a logicky si muž může vzít "bažanta" na vykonání potřeby. Žena to má horší, bud to musí vydržet nebo šak víte co. Ale možná existuje nějaký fígl ;)

gino*
hodnocení

děkuji Ohneto za příspěvek,bažant by byl dobrá volba,ale slyšel jsem o ženách,že potřebu mohou vykonat do jakési houby,myslím tím houbu molitanovou nebo něco takového

ohneta*

To je asi ten fígl, o kterém jsem mluvil :)

Nebyly by lepší pleny? :D

ladaadal*
hodnocení

0x

Ano, fígl existuje. Prozradil mi ho kolega, který lítá závodně ve větroni. Prostě si koupí jednorázové plíny pro dospělé. Prý jde jen o to poprvé, kdy se člověk nechce "podělat" do kalhot, ale po několika letech už mu to ani nepřijde. Po přistání sundá, vyhodí a hotovo. Prý to tak dělaj všichni, co lítaj na větroních dlouhý závody.

doplněno 27.09.12 10:35:

Aaa, koukám, že píšu pomalu*smich*.

gino*
hodnocení

super,moc díky za rady,volíme pleny

jabraka*

Plenkové kalhotky MOLICARE jsou určeny pro únik moči pro seniory.

JABRAKA

buss
hodnocení

0x

Tož chlap hadičku a nádobku, jinak autopilota a mohou na křídlo... Ale to je všude kde nejde zastavit, parašutista, rogalista..., představte si vojáky v něčem v boji, tank...

doplněno 27.09.12 10:41:

poptet se odstřelovačů...

Taky znám jednoho, co to předá řízení "spoluletci" a jde na křídlo :D

bruno*
hodnocení

0x

Existuji taky pomucky pro zeny tak aby to mohli udelat bezpecne do nejake nadobky, treba:

Močení ve větroni
olaf71*

a odtud napojeno hadičkou do ostřikovačů*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]