Nejste přihlášen/a.
Zdravím, každý rok máme problém s naším psem, Jak slyší petardy tak se nezná, štěká a nepřestane.
Existují nějaké tabletky a na uspání nebo uklidnění psa? Je to bišonek ( je mu 6 let)
Stejně jako lidé, mají různé povahy i psi.
Měla jsem psa a fenu /jeho matku/. Pes by si o Silvestru klidně nechak odpálit rachejtli na ocase, bylo mu to jedno, fena měla z ohňostroje hrozné stresy. Není prostě každý stejný.
Hodně psům to dělá problémy. Známí dávali vlčákovi Rohypnol a když usnul, dotáhli ho do koupelny na deku a tam se prospal.
Protože mám pejsky moc ráda a vím, že to řadě z nich nedělá dobře, bylo by nejlépe tyto bouchadla vůbec neprodávat. Nový rok přišel pokaždé i bez nich, tak proč dělat rámus? Jenže se jedná o komerční záležitost, prodejcům zdraví psů na srdci neleží, hlavně, když si namastí kapsu.
Mohu s klidným srdcem říci, že jsem si nikdy žádnou rachejtli nekoupila a vzhledem ke svému věku a rozumu už asi ani nekoupím. Nový rok přijde i bez rámusu a je pokaždé o něco horší, než ten předchozí...Ať se bouchá, nebo nebouchá...Grrrrr
Náš jorkšír taky vždycky šílí když slyší petardy. Vím, že pár lidí dává svým psům na Silvestra sedativa, ale když jich dáte málo, pes blbne ještě víc a když hodně, celý druhý den bude jen ležet. Takže to řešíme tak, že mu dáme plyšovou boudu pod stůl, kde se cítí bezpečně a když se začne bát, jednoduše vleze k nám na klín nebo se prostě schová v boudě :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.