Nejste přihlášen/a.
Zdravím, každý rok máme problém s naším psem, Jak slyší petardy tak se nezná, štěká a nepřestane.
Existují nějaké tabletky a na uspání nebo uklidnění psa? Je to bišonek ( je mu 6 let)
Stejně jako lidé, mají různé povahy i psi.
Měla jsem psa a fenu /jeho matku/. Pes by si o Silvestru klidně nechak odpálit rachejtli na ocase, bylo mu to jedno, fena měla z ohňostroje hrozné stresy. Není prostě každý stejný.
Hodně psům to dělá problémy. Známí dávali vlčákovi Rohypnol a když usnul, dotáhli ho do koupelny na deku a tam se prospal.
Protože mám pejsky moc ráda a vím, že to řadě z nich nedělá dobře, bylo by nejlépe tyto bouchadla vůbec neprodávat. Nový rok přišel pokaždé i bez nich, tak proč dělat rámus? Jenže se jedná o komerční záležitost, prodejcům zdraví psů na srdci neleží, hlavně, když si namastí kapsu.
Mohu s klidným srdcem říci, že jsem si nikdy žádnou rachejtli nekoupila a vzhledem ke svému věku a rozumu už asi ani nekoupím. Nový rok přijde i bez rámusu a je pokaždé o něco horší, než ten předchozí...Ať se bouchá, nebo nebouchá...Grrrrr![]()
Náš jorkšír taky vždycky šílí když slyší petardy. Vím, že pár lidí dává svým psům na Silvestra sedativa, ale když jich dáte málo, pes blbne ještě víc a když hodně, celý druhý den bude jen ležet. Takže to řešíme tak, že mu dáme plyšovou boudu pod stůl, kde se cítí bezpečně a když se začne bát, jednoduše vleze k nám na klín nebo se prostě schová v boudě :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.