Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
proběhly tu otázky co se psem na Silvestra, když má panický strach. Někdo se ptal na zkušenosti se Sedalinem, ale moc konkrétních odpovědí nebylo. Tak bych chtěla dát vědět naši první zkušenost. Máme maltézského psíka a z petard má panickou hrůzku, byl schopen se mi nacpat i pod linku, kde byl prostor asi 10 cm. Klepe se jak blázen a hrůza je opravdu veliká. Loni jsme měli nějaké prášky, které se ale už nevyrábí, tak jsme dostali za a) tablety na bázi Bachových kapek - přírodní a za b) Sedalin gel. Tablety vůbec nezabraly (tím neříkám, že nefungují, ale nám to nepomohlo), tak jsme dali Sedalin. Vzhledem k nějakým špatným zkušenostem a recenzím mě jedna tazatelka zde znervóznila (i když já jsem našla spoustu dobrých recenzí, resp. zkušeností vetů) a tak jsem dala menší dávku. Měli jsme doporučeny (na 7,5 kg pejska) dvě dávky gelu po 0,5 ml. Cca mezi 17 a 18 hod jsem mu dala 0,25 ml a dobře jsem udělala, bohatě to stačilo, další už jsme nedávali. Nástup byl asi do 10ti minut, začaly se mu klížit oči a šel si do pelíšku lehnout. Část prospal, část koukal. Byl při vědomí, reagoval na podněty, ale petard a ohňostroje se nebál. Ležel s námi na gauči (v předchozích letech a lécích nemyslitelné). Čili na běžné věci víceméně reagoval, ale petardy mu byly putna. Chodit moc nemohl, pletly se mu nohy, ale bylo to OK pro to, aby se uvelebil na gauči nebo sroloval v pelíšk, což stačí. Super! Do rána pak spal bez problémů a ráno byl čilý, jen mě uháněl ven, aby se mohl vyvenčit (1 den předtím se nejí a pije dle potřeby, ne moc přehnaně). Při venčení jedl trochu trávy, tak nevím, jestli nebude zvracet. Taky nevím, jestli to je z toho gelu nebo hladu, ale každopádně to je to nejmenší. Takže já osobně mohu Sedalin gel doporučit, byl nejlepší co jsme měli a pejsek byl díkobohu v pořádku a nebál se.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.