Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak naučit spát psa v boudě?

Od: jajmi odpovědí: 4 změna:

Dobry den

máme doma 3 letého německého ovčáka. Od začátku nechce vůbec spávat v boudě, do kotce kde je bouda chodí normálně jist a pít ale do boudy ne. Známý mně říkal že je to proto že tam cítí pach bývalého psa tak tam nechce jít, co myslíte je t o možné? Pokud ano co s tím udělat?

Přes léto to neřeším ale teď když jsou ty mrazy mně to štve a mam o něho strach.

Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

2x

To s tím pachem bude asi pravda.Kolega takhle přesně musel pořídit novou.Já bych o něj neměl zase takový strach,je to pes ven ale při své povaze bych ho nechal,než přejdou ty mrazy,doma...:)

doplněno 02.02.12 23:17:

Ještě musím doplnit,že každý pes má svou povahu,jako lidé...Ten Váš si prostě asi řekl..V týhle boudě já nebudu..:)

Dobrý večer. Zde se to řešilo také:

https://www.poradte.cz/zvirata/3401-jak-naucit-psa-do-boudy.html

Zkuste mrknout, je tam pár rad, které by se Vám mohly hodit.

hodnocení

2x

Odpovědí bude hodně, nechte ho venku, je to pes. NE.

Můj názor. Je to živí tvor, nenechte ho venku, když je tam skoro - 30 stupňů a více. Spát v boudě ho můžete učit v létě. Déle vám vydrží ve zdraví. Uvidíte, jak bude šťastný, neumí to říct.

doplněno 02.02.12 21:49:

Nejen u nás, ale i u jiných lidí, používají pro různé psi, stejnou boudu. Nedovedu si představit, že bych musela stavět, pro každého psa novou boudu.

hodnocení

0x

meli jsme NO a byl zvykly od mala venku,presto do boudy nikdy nechtel,hlidal oddane prededvermi.museli jsme ho proto na zimu brat do chodby,protoze lezel jinak na holem betone a pod sebou vse rozcupal.Akorat jednou Na Novy rok jsme byli sokovani,ze je v boude,nechapali a sli se podivat.Jake bylo nase prekvapeni,kdyz jsme zjistili,ze v boude ma Dalmatince,ciźiho psa.Bylo slunecno,cely den si spolu vydrzeli hrat,ale my pak museli obejit ves,ci je.Polekal se delobuchu a k nam zabloudil.myslim ze pachem to nebude,proste chce byt s vami a ridit mu kamarada,to v dnesni dobe neni zrovna realne.Jsou mu3 roky,uz si na vas zvykl a vyzaduje pritomnost.jak odnaucit ,to vam neporadim.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]