Nejste přihlášen/a.
Dodbý den, chtěla bych se zeptat, jaké jsou nejlepší malé rybičky do akvárka s rozměrem cca 25 litrů . Vím, že dobré jsou například neonky, ale o dalších druzích nemám ani ponětí. Děkuju za typy ![]()
Tak malé akvárko je leda tak na karanténu nějaké nemocné rybky. Doporučuji minimálně 50 litrů! Pokud si nedáte říci
tak jedině ta paví očka a výkonný filtr.Ale tak malá nádrž je na...víte na co. Jo.Na karanténu ![]()
Dobře, budu kupovat větší akvárko s rozměry 60x38x35 když jsem to počítala, vyšlo mě cca těch 50 l. Jaké rybičky by jste mě teda doporučil? Co třeba mečovky, paví očka a nějaké tetry .. nebo jaké?
děkuju predem za odpoved
A když napíšu 50 je málo chce to 100 tak budete zjišťovat jaké ryby do něho? Nebude lepší to dělat tak jak je obvyklé a vybírat velikost nádrže podle požadavků ryb které chci chovat? S tím počítáním obsahu akva vám poradím toto theaquatools.com/... Máte to i s doporučenou sílou skla a váhou jen si zadejte bezpečnostní faktor Safety Factor) 3,8 místo 2,5
nejprve bych si vše pořádně promylsel. poradte.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.