Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pes nás napadá

Od: honzikkk odpovědí: 9 změna:

dobrý den, mám psa 2,5letýho krizence jezevcika.nevíme co máme delat.obcas na nás vystartuje a chce nás kousnout zuby.dneska zrovna taky a pritele kousnul.Já se bojim.muzete poraditi co snim.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

0x

Vymejte příteli ránu vodou a mýdlem, pak mu to zastříkněte Septonexem a přelepte sterilní gázou.

doplněno 06.03.11 15:53:

A jestli si neděláte srandičky, zadejte si tady do vyhledávače slovo výchova psa.

hodnocení

0x

Vy si protiřečíte...

Píšete že máte psa...a pak píšete že máte křížence jezevčíka...

Dejte mu přes tlamu (pokud na Vás vystartuje)...velmi osvědčené jsou stočené noviny..Rukou se pes či "pes" bít nemá.

Nicméně chyba se stala někdy dříve.., když je mu teď již 2,5 roku.

Jinak v pořádku? *bzum*

Jestli to bylo na mne, pak nevím proč...

Pořád je to jen jezevčík..., představte si, že by to byl rotvailer, to by byl problém daleko větší...a vážnější.

Ostatní co jsem psal je pravda...včetně těch novin.

A nebojte, teoretik nejsem, od malička jsem se psi vyrůstal..a aby nedošlo k omylu, mám je rád.

marenka*

Martine, ale ono taková rada může být nebezpečná, když o tom tazateli nevíme prakticky nic. Já když psa plácnu po zadku, tak to ani necítí, ale moc dobře ví, že to je velmi zdvižený prst. Ale znáte toho člověka? Co když po takové radě vezme Zlaté stránky pro Prahu a psíka s tím práskne po hlavě? *plac*Já jsem v tomhle hrozně opatrná.

katerina77*
hodnocení

0x

Na takhle obecny dotaz je odpoved nemozna, zkuste popsat v jakych situacich se to stava a jaky mate jinak se psem vztah, jak ho vychovavate, cvicite atd.

hodnocení

0x

poradte.cz/... ;)To, co jsem napsala tam, platí i úpro vás!

zanetka*
hodnocení

0x

Nedám tu celý den žrát a dát mu na čumáček náhubek. Mám to ověřené, pomáhá to...

marenka*

To je ten nejjednodušší a zároveň nejpitomější způsob výchovy, o jakém jsem kdy slyšela. *bzum*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]