Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Myslíte že je těhotná

Od: tojejedno* odpovědí: 10 změna:
10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

2x

Malý dotaz... a má být s kým těhotná? *sok*

borax*

Správná otázka...:D

tojejedno*
hodnocení

Jo ale s jejím příbuznym*ee*. a sou jí tri mesice! ale zatim ho vodnhani a ona byla asi nadmuta uz je to v poho a uz sme sebyli zeptat na kastraci takže bude vse snad ok. mam 3 morcata a dala sem jim kousek zeli a vona ho asi ukradla jeste nekomu a nadmula se ale uz je v poho chudinka.

hodnocení

0x

nejsem zkušený chovatel, ale takhel naboulené bříško měla moje těhule taky *smich* zkuste ji vzít do ruky tak, abyste měl ruku na bříše a nějakou dobu držet - jestli je těhotná, tak byste měl dříve či později cítit pohyby nebo vrzání zoubků.

hodnocení

0x

Nedávno jsi se tu ptala na ředkvičkový listy poradte.cz/...

pokud ji krmíš vším možným, může být i nafouknutá, jak tam píší i jiní chovatelé...

a jak se cítí korela? už jsi byla u veterináře?

tojejedno*
hodnocení

Jaká korela já žadnou nemam.

jance*

jestli myslíš tu korelu co jsem psala já tak u veťáka byla a snad už bude dobrá :)

ar*

Hejkale , tuto osobu typuji na Linkalku alias Anonymna alias Nekdo a předpokládám Morcice a Tojejedno.

Tam je stejně každá rady marná. poradte.cz/...

poradte.cz/...

poradte.cz/...

roboot*
hodnocení

0x

*frajer*Odprodáš Číňanům

tojejedno*
hodnocení

Jo jasne xD. ten kluk pude na kastraci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]