Ano, zbaští všechno, tedy co se zeleniny týče. Mám králika a toho krmíme zásadně zeleninou všeho druhu a psíma granulema. A proč? Protože mu to zkrátka ohromně chutná :D Jakmile je vypuštěn po baráku, ihned jde do psí misky.
morcice
von zere kralik psí masový granule? to je nejakej križenec kralika a selmy ne
roboot*
Jojo, divný no Když mu dáme vedle sebe mrkev a pedigree , tak mrkve se ani nedotkne
nikas*
Naše Matylda (osmák degu) taky milovala psí granule :D
Já bych mu ji raději nedávala. V malém množství by se mu nemělo nic stát, ale ve větším může dostat třeba průjem, nebo mít trávicí obtíže. Záleží také na jakou stravu je morče zvyklé.
Ahoj, králíkovi občas dávám listy, chutnají mu. Jinak samotnou ředkvičku jen v minimálním množství. U morčat je to obdobné, viz. jídelníček na www.kralici.cz/mo/...
Proč by nemohlo? Já nabízím morčatům zeleninu a ovoce, vyberou si, co jim chutná. K listové zelenině je vhodné podávat seno, nebo lisované granule. Všeho má být s mírou a pestrá strava. Co morče naučíte žrát, na to si zvykne. Moje holky navíc milují okurky, rajčata, hrozno a salát. Celou zimu pro ně pěstuji hrášek a obilí na nať.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.