Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Může morče ředkvičku?

Od: morcice odpovědí: 10 změna:

ahoj může morče ředkvičkový listy?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

michal958*
hodnocení

0x

muže ale v malem mnozství aby se neafouklo

shinikami*
hodnocení

0x

ne memuze , pokud mu to das neotravi se ale nafokne a nebude mu vubec dobre!

NE NEMUZE!

roboot*
hodnocení

0x

Ano, zbaští všechno, tedy co se zeleniny týče. Mám králika a toho krmíme zásadně zeleninou všeho druhu a psíma granulema. A proč? Protože mu to zkrátka ohromně chutná :D Jakmile je vypuštěn po baráku, ihned jde do psí misky.

Může morče ředkvičku?
morcice
hodnocení

von zere kralik psí masový granule? to je nejakej križenec kralika a selmy ne *smich*

roboot*

Jojo, divný no *smich*Když mu dáme vedle sebe mrkev a pedigree , tak mrkve se ani nedotkne *afro*

nikas*

Naše Matylda (osmák degu) taky milovala psí granule :D

zima*
hodnocení

0x

Já bych mu ji raději nedávala. V malém množství by se mu nemělo nic stát, ale ve větším může dostat třeba průjem, nebo mít trávicí obtíže. Záleží také na jakou stravu je morče zvyklé.

naftalin*
hodnocení

0x

Ahoj, králíkovi občas dávám listy, chutnají mu. Jinak samotnou ředkvičku jen v minimálním množství. U morčat je to obdobné, viz. jídelníček na www.kralici.cz/mo/...;)

morcice
hodnocení

díky moc všem

hodnocení

0x

Proč by nemohlo? Já nabízím morčatům zeleninu a ovoce, vyberou si, co jim chutná. K listové zelenině je vhodné podávat seno, nebo lisované granule. Všeho má být s mírou a pestrá strava. Co morče naučíte žrát, na to si zvykne. Moje holky navíc milují okurky, rajčata, hrozno a salát. Celou zimu pro ně pěstuji hrášek a obilí na nať.

doplněno 16.01.11 17:24:

Listy z ředkviček sní, ale bulvu nechtějí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]