Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obcování jorkšírky?

Od: hanika* odpovědí: 4 změna:

Dobry den,nase rok a pul rocni jorksirka skace po plysovem medvidkovi*hi*,kdybysme meli pejska tak bych to jeste jakes takes pochopila ale fenecka?*nevi*Nevite nekdo co nam tim chce rici? Bouri se ji hormony? Harala jiz dvakrat poprve mela pul roku,podruhe v prosinci. Dekuji vsem za odpoved

Obcování jorkšírky?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

evinkat*
hodnocení

1x

Dobrý den, to je i u fen normální. Nejlepší je jí hned něčím jiným zaujmout, jinak se s tím nedá nic dělat. Vemte jí medvídka a snad si nic jiného nenajde.

raadek*
hodnocení

0x
Moje fenka to delala spoustu let i po kastraci. Jestli vam to nevadi, tak ji nechte at se vyblbne. Nebo ji musite zamestnat tak aby uz nemela na plyšáka náladu. R.
pepane*

:DMá pudlička to dělala na praseti.Prase jsme schovali a je klid.*smich*

hodnocení

0x

Nevím jestli vám poradím, mi to psinečky nedělali, ale souhlasím s tím, že medvěda sebrat a bude klid. *jasne* Měla jsem dlouhou diskuzi s vetem, o kastrování. Říkal, že ženské hormony aktivují růst bouliček a rakovinu v rodidlech. Smířila jsem se s tím a šly jsme. Vet pravil, že jsme dobře udělaly, že už bouličky má a musí ven, že by se mohly zvrhnout do rakoviny. *sok*Píšu to proto, abyste ji pohlídali a kontrolovali. *placni* poradte.cz/...

doplněno 20.07.10 11:43:

Jo, a ta vaše jorkinka je moooc krásná. *hej*Moc!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]