Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Babkazov a Dorotka

Od: pepane* odpovědí: 4 změna:

Babkazov, nebojte vše dobře dopadne.*mala*Vím jak se cítíte.

Pamelce vzal vet celý vnitřek a celou levou mléčnou lištu.A to v 16 letech.*modla*Taky jsme se báli, ale zvládla to.*uf*

*palec*Přeji to samé Vám a Dorotce.*srdce*

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Děkuji za starost a povzbuzení. *hi* Občas řeknu nahlas-Mám to já zapotřebí? Jsem ráda, že jsem děcka odchovala ve zdraví a teď se morduju pro psa! A sama si odpovím-Jo, mám to zapotřebí. Čím jsem starší, tím mám větší potřebu někoho rozmazlovat. *placni*A co jsem zamlada dětem nedovolila, teď klíďo psisko může :DMáme to asi všichni pejskaři tak. Že?

pt®

Babkazov, vždy je nám do pláče, když trpí někdo, koho máme rádi a je jedno, že je to pejsek. Je to náš člen rodiny, je na nás závislý, je nám oddaný, proto jsme tu pro něj. Pro nás doma je náš psík, také, jako dítě. PT /stařenka/

marenka*

Babkazov, máme. ;) Teď zrovinka si říkám, co ti psí kluci doma dělají, když nevidím manžela půl dne, takhle nepřemýšlím. :D

Dorotce posílám *pusa* a podrbání za ušima a moc držíme palečky i packy. A že jich máme. ;)

hodnocení

0x

Dorotka celé to martýrium snáší velice dobře. Včera odpadl flajstr (vet pravil, ať ho tam necháme, dokud neodpadne sám). A pod tím je neobyčejně čistá rána, úhledně zašitá. Dorce vůbec nevadí, že jí z toho čouhají nítě. Zakázala jsem jí to lízat, musela jsem to opakovat několikrát a hlídám ji, ať to nerozlíže do živého. Ale asi ji to nesvědí, že nemá ani snahu tajně. ;) V sobotu dopoledne jdeme vytáhnout švy. Vet pravil, že berou vaječníky a dělohu, pokud je vpořádku ne, ta že sama atrofuje. Když je nedobrá, tak že jí vezmou také. Nevzali.*placni* Tak ještě chviličku a už to má Dorinka za sebou. Ale ještě ji čekají, cca za 2 měsíce, vyoperovat bouličky v cecíkách, aby se nezvrhly v rakovinu. *hej*Je to trošku strašidelné, protože to jsou všecko fenky, které mají tyto problémy, které žijí s námi v bytech, dýchají stejný vzduch, pijí stejnou vodu a částečně jí stejnou potravu.*sok* Děvčata, nehlídejte jenom své psinečky, hlídejte hlavně sebe!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]