Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemohu se zbavit mravencu

Od: lucie* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,prosím poraďte mi,už měsíc mi sem lezou mravenci,prvně začaly ti malý a teť už sem lezou i ti okřídlení,sprejuju zvenku,ze vnitř a nic nepomáhá a to mám jet za měsíc na dovolenou,s takovoudle asi nepojedu nikam,to by po týdnu vypadalo :( prosíííím poraďteeee ...moooc děkujiii

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

rob*
hodnocení

0x

několk rad z poraďte:

poradte.cz/...

poradte.cz/...

poradte.cz/...

poradte.cz/...

atd...

Vlastní zkušenost - raid a podobně na ně fungují tak na 14 dní, zkuste jiný insekticid

lidka*
hodnocení

0x

Lucie, nevím jestli to už zaznělo v radách od roba, ale kupte si sušené droždí, smíchejte je s cukrem a nasypte tam, kudy lezou. Mělo by to fungovat. Chce to trpělivost, také jsem s nimi bojovala. Doufám, že vám to nezkazí dovolenou! *placni*

doplněno 28.06.10 09:44:

A ještě vše, co jsem měla uložené - je to jenom heslovitě:*klik*

mravenci - 1/ kuchyň vytřít francovkou a franc.na mističku každý 3.den, 2/ osolený celer posypaný skořicí, 3/ kvasnice s cukrem nebo (medem)rozpustit ve vlažné vodě, namočit houbičku v cukrové vodě, nechat je nalézt, zničit, vymýt a znovu namočit, 4/ do skříněk bobk.list a hřebíček, 5/ na cestičky suchý lógr z kávy, 6/ přípravek Rebel, 7/ sůl, pepř nebo prášek do peč. na cestičky _ zabíjí vajíčka i larvy, 8/ nemají rádi vůni rajčat a kerblíku. Platí i na mouchy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]